Ο γκόμενος της κόρης μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Τα 'θελε η μαμάκα σου, τα 'θελες κι εσύ, κατά το άσμα...

Με λένε Βέρα, είμαι 42, παντρεμένη και έχω μια κόρη ετών 18. Εδώ και τρεις μήνες έχει πιάσει γκόμενο που λόγω αγαμίας δικιάς μου τον γουστάρω πολύ. Είναι 23 και ωραίο παιδί ή τουλάχιστον έτσι τον βλέπω εγώ.

Τον είχα πιάσει κάνα δυο φορές να με κοιτάει στον κώλο. Απολύτως φυσιολογικό για ένα αγόρι της ηλικίας του, αλλά και λόγω αυτής δεν περίμενα να κάνει κίνηση, οπότε ανέλαβα εγώ.

Μια μέρα στην πλάκα και στο φιλικό του την έπεσα. Του έδωσα ένα τηλέφωνο που το έβγαλα για αυτήν την περίπτωση και του είπα να κανονίσουμε να βρεθούμε. Το βράδυ μου έστειλε μήνυμα ότι με σκέφτεται και τα κλασσικά.

Του έκλεισα ραντεβού σε ένα ξενοδοχείο. Φόρεσα λοιπόν τα εσώρουχα μου και τον περίμενα. Ήρθε στην ώρα του.

Δε χάσαμε ώρα. Με έριξε στο κρεβάτι και με φιλούσε παντού. Ήταν πολύ καυλιάρης. Του έβγαλα τα ρούχα και άρχισα ένα τσιμπούκι από τα πολύ σπέσιαλ που κάνω. Νόμιζα ότι θα μου μείνει στα χέρια. Τον παίδεψα πολύ. Μου άρεσε να τον ακούω να βογκάει.

Έχυσε στο στόμα μου και κατάπια κάθε σταγόνα. Τον άφησα να χαλαρώσει λίγο, αλλά ευτυχώς λόγω ηλικίας πήρε γρήγορα τα πάνω του. Με έβαλε στα τέσσερα και με γάμησε αλύπητα.

Πρέπει να με άκουσε όλο το ξενοδοχείο. Δάγκωνα το σεντόνι, φώναζα... βόγκαγα. Εκείνη την ημέρα τον ξεζούμισα τελείως. Δεν ξέρω αν θα το συνεχίσω αλλά για λίγο ξεθόλωσα.

Τι να κάνω; Φταίω;

 

(Copyright protected OW ref: 69538)