Το τσιμπούκι της κοπέλας μου

Δημοσιεύθηκε από jimdeanskg
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Υπόθεση: Η γυναίκα του τσιμπουκώνει τον Αντώνη και αυτός βλέπει και γουστάρει.

Καλησπέρα. Θα γράψω την ιστορία μου που έγινε πριν 6 μήνες περίπου. Με την κοπέλα μου είμαστε μαζί δύο χρόνια. Την λένε Κέλλυ και εμένα Νίκο. Έχει μεγάλο βυζί και υπέροχο κώλο. Είναι πολύ καλή στο σεξ και ζει την κάθε στιγμή. Κάποια στιγμή άρχισε να μου εξιστορεί παλιότερα γαμήσια ή τσιμπούκια που είχε κάνει. Εγώ καύλωνα μόνο να τα ακούω. Και έτσι κάθε φορά που κάναμε σεξ της έλεγα ότι την γαμάει άλλος κτλ. Θέλω να γαμιέται από ευχαρίστηση και να το ζει, ακόμα και με άλλους.

Έτσι βάλαμε αγγελία ώστε να βρούμε κάποιον να την πηδήξει. Τελικά βρήκαμε τον Αντώνη. Στις φωτογραφίες που μας έστειλε φαινόταν ότι έχει πελώριο πούτσο. Κανονίσαμε να βγούμε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε κάποιο καφέ να γνωριστούμε και αν είναι όλα ok, να πάμε σε ξενοδοχείο. Έτσι και έγινε. Στο καφέ μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων, αφού υπήρχε αμηχανία. Ο χρόνος πέρασε και το αφήσαμε. Γυρίσαμε σπίτι και η Κέλλυ μου είπε ότι της άρεσε και θέλει να την πηδήξει. Τότε την πήδηξα σαν πουτάνα.

Μερικές μέρες αργότερα κανονίσαμε να βρεθούμε για να την πηδήξει. Όμως, η Κέλλυ πονούσε κάτω χαμηλά αρκετά και έτσι συμφωνήσαμε να τον πάρει ένα τσιμπούκι, ενώ εγώ θα βλέπω. Πήγαμε με το αυτοκίνητο του σε ένα γαμιστρώνα. Αφού κάτσανε πίσω, εγώ βγήκα για λίγο από το αμάξι, αλλά κοιτούσα. Είχα καυλώσει απίστευτα πολύ. Η Κέλλυ του έβγαλε τον πούτσο και μόλις τον είδε τρελάθηκε από το πόσο μεγάλος ήταν. Αφού άρχισε να τον παίζει δεν έχασε ευκαιρία και τον έβαλε στο στόμα της. Φαινόταν τόσο λαίμαργη και τόσο καυλωμένη που τον τσιμπούκωνε. Κάποια στιγμή ο Αντώνης φώναξε ότι χύνει. Η Κέλλυ χωρίς να τον βγάλει από το στόμα της άρχισε να ρουφάει τα χύσια του και να τα καταπίνει (σε εμένα το κάνει σπάνια). Εγώ είχα χύσει ήδη δυο φορές. Όταν γυρίσαμε σπίτι την πήδηξα πάλι άγρια, σαν πουτάνα.

 

(Copyright protected OW ref: 68917)