45αρα καυλιάρα (3ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από erotopoios
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Μετά το φαγητό...

Μόλις φάγαμε μέχρι σκασμού, καθίσαμε και ακουμπήσαμε στον καναπέ. Η Ιωάννα ακούμπησε το κεφάλι της στο στήθος μου και εγώ της φιλούσα το κεφάλι της. Μείναμε αρκετή ώρα έτσι. Ζήτησε άλλο ένα ποτήρι κρασί. Της βάζω και αμέσως το ρίχνει στο στήθος της, μου ζητεί να την γλείψω όπου έχει κρασί και έχει ένα βλέμμα όλο καύλα. Υπάκουω, την αρπάζω και την γλείφω. Νοιώθω την καρδιά της να χτύπα γρήγορα και οι ανάσες της βαθιές. Εκείνη με χάιδευε απαλά ερεθιστικά.

Φτάνω στο μουνί που έσταζε κρασί. Τη γλείφω και τα ποδιά την με έσφιγγαν ενώ ταυτόχρονα έτρεμαν. Με τα δυο της χέρια, μου πατούσε το κεφάλι να μην σταματήσω. Βογκούσε κι εμένα ήδη πονούσε η γλώσσα μου. Προσπαθούσα να βγω και μου έλεγε «όχι μη φεύγεις, λίγο ακόμη να χύσω» μου έλεγε με βαριά καυλωμένη φωνή. Ξαφνικά, με έσφιξε τόσο, που νόμιζα ότι θα μου σπάσει το κεφάλι. Πέφτει στον καναπέ, ανασάνει γρήγορα και ανασαίνει γρήγορα σαν να μην της έφτανε το οξυγόνο.

Κάποια στιγμή με αρπάζει από τον κώλο, με τράβα και μου γλείφει το κεφάλι. Σιγά-σιγά κατεβαίνει στον κορμό και αργά-αργά ως τα αρχίδια. Τα ρουφάει και ανεβαίνει στο πουτσοκέφαλο. Το βάζει όλο μέσα στο στοματάκι της και η γλώσσα της έφερνε χίλιες στροφές. Βογκούσα κι έτρεμαν τα ποδιά μου. Όσο καταλάβαινε ότι θα χύσω μου τραβούσε τον κώλο να μην τραβηχτώ πίσω.

Έχυσα στο στόμα της. Τα κατάπιε και έγλειφε με τη γλώσσα της το πουτσοκέφαλο μου. Είμαστε και οι δύο κατακόκκινοι και ανασαίνουμε βάρια. Εκείνη συνεχίζει να μου χαϊδεύει απαλά τον πούτσο. Φιλιόμαστε και η ανάσες μας είναι δυνατές και στιγμιαίες. Της πιάνω το στήθος απαλά κι εκείνη μου είπε…

-    Πάμε στην κρεβατοκάμαρα. Είμαι πάλι μούσκεμα. Σε θέλω μέσα μου.

Με πιάνει από τον πούτσο και με σέρνει στο δωμάτιο.

Συνεχίζεται…

 

(Copyright protected OW ref: 68838)