Αδερφικό Γαμήσι (2ο μέρος) (Οικογενειακή)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Γεια σας και πάλι. Είμαι εδώ για να συνεχίσω την ιστορία μου.

Το απογευματάκι που ξυπνήσαμε κάναμε ένα τσιγάρο και πήγαμε για καφέ σε ένα ωραίο μέρος του νησιού. Κάτσαμε κάνα δίωρο. Δεν αναφέραμε τίποτα για το τι έγινε το μεσημέρι. Το βραδάκι πήγαμε για φαγητό. Ήμουν απλά ντυμένη, ένα τζιν σορτς και μια μαύρη στράπλες μπλούζα. Δίπλα μας η θάλασσα, στα τραπέζια όχι πάνω από 5 παρέες. Περάσαμε πολύ όμορφα. Αφού γυρίσαμε στο ξενοδοχείο, κάτσαμε στην πισίνα στις ξαπλώστρες και αρχίσαμε τα χάδια.

Ένα γνώριμο τρεμούλιασμα με έπιασε και άρχισα να υγραίνομαι. Δώσαμε ένα γλωσσόφιλο και φύγαμε για το δωμάτιο. Όταν μπήκαμε μέσα τον ξάπλωσα και άρχισα να του κάνω αισθησιακό στριπτίζ. Μόλις έμεινα με τα εσώρουχα, χαμήλωσα τον φωτισμό και τον πλησίασα. Του έδωσα ένα πεταχτό φιλάκι και κατέβηκα προς τα κάτω. Του έβγαλα το παντελόνι και το μποξεράκι και άρχισα να πιπιλάω τον πούτσο του. Αφού σηκώθηκε κι άλλο, ανέβηκα πάνω του και άρχισα να κουνιέμαι ρυθμικά. Μείναμε έτσι χωρίς να ανταλλάξουμε κουβέντα.

Στήθηκα στα 4 και μου τον κάρφωσε από πίσω, μετά από την κατάλληλη προετοιμασία. Άρχισα να βογκάω. Με γύρισε κανονικά και άρχισε να γλείφει το μουνάκι μου χώνοντας μου που και που δάχτυλο. Τον έβαλε μέσα και με γάμαγε με λύσσα. Έχυσε μέσα μου και κοιμηθήκαμε αγκαλιά.

 

(Copyright protected OW ref: 68681)