Εγώ και οι δυο πρώτες ξαδέρφες μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Ανταλλαγή ερωτικών εμπειριών με τη μεγάλη μου ξαδέλφη και σεξουαλική διαπαιδαγώγηση για τη μικρή. Η ιστορία συνέβη πριν 2 μήνες και είναι αληθινή...

Είμαι ο Β, 20 χρόνων και οι ξαδέρφες μου είναι η Δ, 19 χρόνων με πάρα πολύ ωραίο σώμα και η Ι, 17 χρόνων με υπέροχο κωλαράκι.

Με τοις ξαδέρφες μου, είχα πάντα καλή σχέση και μιλάγαμε για όλα. Ακόμα και για το σεξ. Πιο πολύ όμως μιλούσα με την ξαδέρφη μου την Δ, που είναι 19 χρόνων και μου έλεγε με πόσους το έχει κάνει και τέτοια. με την σειρά της με ρωτούσε και αυτή με πόσες έχω κάνει σεξ. Όταν μιλάγαμε για τέτοια θέματα καυλώναμε και οι δυο, αλλά δεν είχαμε κάνει κάτι.

Μια μέρα λοιπόν, ήμουν με την ξαδέρφη μου τη Ι, που είναι 17 και κάναμε πρώτη φορά κουβέντα για σεξ. Με ρωτούσε τι έχω κάνει και με πόσες και αυτή με τη σειρά της μου είπε ότι είναι παρθένα και ότι έχει κάνει μόνο πίπα.

Φορούσε ένα κοντό σορτσάκι και έτσι όπως κάθονταν, από μέσα διαγραφόντουσαν τα μουνόχειλα της. Είχα καυλώσει με τη θέα και το κατάλαβε.

- Τι έπαθες ξαδελφούλη;

Τότε της τον πετάω έξω και της λέω...

- με καύλωσες ξαδερφούλα, μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό;

Τότε έγινε αυτό που ήθελα πάντα. Άρχισε και μου έπαιρνε πίπα και πριν τελειώσω μπαίνει μέσα στο δωμάτιο η αδερφή της, δηλαδή η άλλη ξαδέρφη μου η Δ και μας πιάνει στα πράσα. Σηκώνομαι, πάω προς το μέρος της και της λέω στο αυτί...

- Έλα να μάθουμε μαζί την μικρή σου αδελφούλα που είναι παρθένα και το θέλει τόσο πολύ.

Όπως καταλαβαίνετε, μετά τσιμπούκωνα τη μικρή μου ξαδέρφη και γάμαγα την μεγάλη από τον κώλο. Μετά πήρα και τη μικρή μου ξαδέρφη αλλά μόνο από το μουνάκι γιατί ήταν παρθένα. Ακόμα σκέφτομαι την όλη φάση και χύνω.

 

(Copyright protected OW ref: 68354)