Στο τρένο με την κουμπάρα

Δημοσιεύθηκε από georgek6
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Στο τρένο Αθήνας-Θεσσαλονίκης, περάσαμε καλά με την κουμπάρα...

Καλησπέρα σας. Θα σας πω κι εγώ μια εμπειρία που έζησα στο τρένο με την κουμπάρα μου. Τη λένε Μαρία, 1.72 ύψος, γύρω στα 65 κιλά, με ωραίο κώλο και μεγάλο στητό στήθος.

Πήγαμε στην Αθήνα με τη γυναίκα μου για κάτι εξετάσεις και στο γυρισμό πετύχαμε στο τρένο τον κουμπάρο μας με την κουμπάρα μας. Πιάσαμε τη συζήτησή για πολύ ώρα.

Σε κάποια φάση, όλοι κοιμήθηκαν, εκτός από έμενα και τη Μαρία (κουμπάρα).

- Θέλεις να δούμε καμιά ταινία στο λάπτοπ;... τη ρώτησα.

- Και δεν βλέπουμε... μου απαντά.

Καθίσαμε δίπλα-δίπλα και το λάπτοπ στα πόδια μας. Ξαφνικά εκεί που βλέπαμε την ταινία, νιώθω το χέρι της στο πόδι μου, αλλά δεν έδωσα σημασία. Συνέχισε να μου χαϊδεύει το πόδι, γυρνάει και με κοιτάει με ένα βλέμμα όλο καύλα και μου λέει...

- πάμε στο μπαρ να πάρουμε καφέ;

Πήγαμε. Καθώς καθόμασταν, άρχισε να μου λέει ότι έχει καιρό να νιώσει κάτι στο στόμα της και ότι της αρέσει πολύ το στοματικό σεξ. Με έφερε σε δύσκολη θέση και ντράπηκα. Με ρώτησε πόσο καιρό είχα να γαμήσω και πιάσαμε συζήτηση για γαμήσια και πίπες μέχρι που μου εκμυστηρεύτηκε πως καύλωσε πολύ κι έχει γίνει μούσκεμα. Σηκώνει λίγο τη φούστα της και μου δείχνει το υγρό κιλοτάκι της.

Τούρμπο έγινα. Μου έφυγαν και οι ντροπές και όλα. Με ρώτησε αν θέλω να πάμε στην τουαλέτα για τσιγάρο και συμφώνησα. Μόλις μπήκαμε μέσα, ανάψαμε τσιγάρο και άρχισε να μου χαϊδεύει τον πούτσο πάνω από το παντελόνι.

- Σε πειράζει να σου κάνω μια πίπα, γιατί το τσιγάρο δεν το μπορώ;

Ξεκουμπώνει το φερμουάρ, τον βγάζει έξω και άρχισε να τον ρουφάει με λύσσα. Ήμουν έτοιμος να τελειώσω όταν μου είπε πως θέλει να χύσω πάνω στα βυζιά της. Πετάει έξω τις βυζάρες τις και άρχισε να μου κάνει ένα απίθανο ισπανικό, μέχρι που την έχυσα στο πρόσωπο και τις βυζάρες.

Αφού συμμαζευτήκαμε λίγο, μου είπε ότι αυτό δεν τελείωσε και πρέπει να της το ανταποδώσω κι εγώ μόλις γυρίσουμε στην πόλη μας. Περιμένω πως και πως να βρεθούμε μόνοι μας για να ολοκληρώσουμε αυτό που αφήσαμε στη μέση.

(Copyright protected OW ref: 66968)