Μετά το σχολείο (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Ήμουν δευτέρα λυκείου τότε και ήταν δύσκολα τα πράγματα με τις κατευθύνσεις. Έτσι ένας φίλος μου ο Κώστας, με βοηθούσε λίγο στα Λατινικά και στα αρχαία κατεύθυνσης.

Μου είπε να πάμε στο σπίτι του μιας και έλειπαν οι γονείς του στο χωριό. Έτσι όταν σχολάσαμε πήγαμε στο σπίτι του να μου εξηγήσει κάποια πράγματα στα λατινικά, γιατί γράφαμε σε 2 μέρες. Όταν φτάσαμε αφήσαμε τις τσάντες μας και ο Κώστας έφερε της φόρμες του να αλλάξει για να είναι πιο άνετα. Όταν έβγαλε το φούτερ του, άρχισαν όλα.

Είχε πάρα πολύ γυμνασμένο σώμα μιας και πήγαινε ποδόσφαιρο και γυμναστήριο. Όταν άλλαξε, καθίσαμε και διαβάσαμε λίγη ώρα. Μέτα είπαμε να κάνουμε ένα διάλειμμα. Ανοίξαμε το λάπτοπ και αράξαμε. Εγώ τον παρατηρούσα και είδα ότι του είχε σηκωθεί λίγο και έτσι έριξα την ιδέα για καμιά τσόντα. Βάλαμε μια της επιλογής του και βλέπαμε. Μου κάνει μια…

-    Άντε θα τις βγάλουμε να τραβήξουμε μαλακία;

εγώ αμέσως, μη χάσω…

-    Εννοείται.

Τις βγάλαμε και της παίζαμε αρκετή ώρα ώσπου τον βλέπω να κοιτάει την ψωλή μου. Μου λέει σε κάποια φάση αν ψήνομαι να παίξουμε ο ένας του άλλου και εγώ βέβαια δέχτηκα. Αργότερα του είπα στα ίσια ότι θέλω να του πάρω πίπα. Ένα νεανικό 19αρι καβλί βρέθηκε στο στόμα μου. Απόλαυση! Τον έγλειφα μέχρι να χύσει. Με το που έχυσε μου πήρε και αυτός πίπα χωρίς να του πω να μου πάρει. Η καύλα είχε φτάσει στο κόκκινο αφού είχα μπροστά ένα γυμνασμένο μανάρι με μεγάλη ψωλή.

Όταν τελείωσα κι εγώ πλυθήκαμε και συνεχίσαμε το διάβασμα. Από εκείνη την ημέρα το κάναμε πολλές φορές και επίσης ολοκληρώσαμε. Συγνώμη που τα γράφω κάπως περίεργα. Δεν ήμουν ποτέ καλός στην έκθεση.

(Copyright protected OW ref: 66644)