Το αμφισεξουαλικο ζευγάρι (Αμφισεξουαλική)

Δημοσιεύθηκε από george59
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η ιστορία μου ξεκινάει πριν δύο εβδομάδες περίπου. Ήταν η περίοδος που έψαχνα να ικανοποιήσω την πιο ισχυρή έως τώρα φαντασίωση μου η οποία ήταν να πάω με άνδρα και γυναίκα μαζί.

Η ιστορία μου ξεκινάει πριν δύο εβδομάδες περίπου. Ήταν η περίοδος που έψαχνα να ικανοποιήσω την πιο ισχυρή έως τώρα φαντασίωση μου η οποία ήταν να πάω με άνδρα και γυναίκα μαζί. Έτσι κατάφερα και εντόπισα ένα ζευγάρι σε chat που είχε τα ίδια γούστα με εμένα. Αφού συναντηθήκαμε και τα είπαμε, βρεθήκαμε σπίτι τους για τα υπόλοιπα.

Μπαίνοντας στο σπίτι τους η Μαρία και ο Γιάννης άρχισαν να γδύνονται και μου έκαναν κι εμένα νόημα. Η Μαρία, μένοντας μόνο με το μικροσκοπικό στρινγκάκι της, άρχισε να μας παίρνει πίπα στην οποία είχε πολύ ταλέντο. Κάποια στην στιγμή φώναξα ότι χύνω και της τα άφησα στο στόμα. Έπειτα γονάτισα και τα μοιραστήκαμε.

Συνεχίσαμε παρέα το τσιμπούκι στον Γιάννη, ο οποίος μετά από λίγο μας έχυσε και τους δύο. Στην συνέχεια η Μαρία μου ζήτησε να την καρφώσω κι εγώ με χαρά μπήκα στο καυτό και υγρό μουνάκι της. Καθώς τη γαμούσα έδειξα στον Γιάννη την τρύπα μου. Αυτός αφού έπαιξε λίγο μαζί της, με κάρφωσε δυνατά προκαλώντας μου κύματα ηδονής. Αυτό συνεχίστηκε για κανένα 20λεπτό όταν ο Γιάννης έχυσε μέσα μου προκαλώντας και εμένα έναν οργασμό. Αφού του έγλυψα λίγο το καυλί η Μαρία μου ζήτησε να γαμήσω τον άντρα της και αυτός δέχτηκε αμέσως. Του έγλειψα λίγο την έμπειρη τρύπα του και χώθηκα με τη μια μέσα έχοντας μια απίστευτη αίσθηση.

Η Μαρία τσιμπούκωνε τον Γιάννη και εγώ τον γάμαγα μέχρι που ήρθε η στιγμή να χύσω. Απομακρύνθηκε και τα έφαγαν όλα στη μούρη με την γυναίκα του. Για λίγη ώρα ανταλλάξαμε τα χύσια μου και κάπου εκεί η βραδιά έφτανε στο τέλος της.

Ήταν η ωραιότερη εμπειρία μου και θα ήθελα να το επαναλάβω.

(Copyright protected OW ref: 66102)