Προκαταρκτικά για πρώτη φορά με άντρα (gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Γεια σας, είμαι 18 χρονών, ψηλός και όχι ιδιαίτερα όμορφος. Σκέφτηκα να σας πω τη δική μου ιστορία.

Η ιστορία:

Καταρχήν όλα ξεκίνησαν με ένα μήνυμα στο xstream. Ήταν ο Μ και μου μιλούσε πολύ περίεργα, ώσπου κατάλαβα ότι μου την πέφτει. Δεν έχασα την ευκαιρία να ανταποκριθώ, εφόσον δεν με ήθελε καμία και έτρωγα συνέχεια χυλόπιτες. Μέσα Αυγούστου θα ερχόταν Θεσσαλονίκη να δει τους φίλους του και εμένα. Συναντηθήκαμε και είχα φανταστεί ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα απολύτως, αλλά να που έγινε. Προχωρούσαμε στο κέντρο και μου μιλούσε για τη ζωή του, ώσπου μου λέει…

-    πάμε σε κανένα στενό στα σκοτεινά να μιλήσουμε;

Με είχε βάλει σε υποψίες και τέλος πάντων βρήκαμε ένα στενό, καθίσαμε και μου λέει:

-    Θα κάνουμε κάτι;

-    Εμ… δεν ξέρω, απαντώ εγώ.

-    Άμα δεν θες, δεν έχω πρόβλημα.

Μείναμε σιωπηλοί για λίγο, αλλά μετά από πέντε λεπτά λέω…

-    άντε πάμε.

Ξεκίνησα να του πιάνω τον πούτσο από έξω πρώτα και μετά άρχισε να μου πιάνει και αυτός την δική μου. Είχα καυλώσει απίστευτα ώσπου ξεκινάει να ξεκουμπώνει το παντελόνι. Άρχισα να του την παίζω και μετά άρχισε και αυτός από μέσα.

Μετά από πέντε λεπτά του λέω…

-    Θα μου πάρεις πίπα;....του λέω.

Έκανε εξαιρετική πίπα. Μου πήρε 3 φορές και μετά μου λέει...

-    Η σειρά σου.

-    Του πήρα κι εγώ 2 φορές.

-    Για πρώτη φορά καλά είναι…

σχολίασε χαμογελώντας. Γέλασα κι εγώ. Φασωθήκαμε πολλές φορές και μετά καθίσαμε και πιάναμε τον πούτσο ο ένας στον άλλο. Κάποια στιγμή έφτασε η ώρα που έπρεπε να φύγω. Με πήγε μέχρι την στάση και τον αποχαιρέτησα.

(Copyright protected OW ref: 64299)