Στραπόν και Φίστινγκ (Αμφί)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Είμαι ο Αλέξης, αμφί 42χρονών. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι αληθινή και συνέβη πριν δυο χρόνια.

Η ιστορία:

Ξεκίνησα να γαμιέμαι από τα φοιτητικά μου χρόνια με τους σπιτονοικοκύρηδες μου. Ήταν ζευγάρι άμφιο, 38 και 31 χρονών. Ο Στέφανος μου πήρε την παρθενιά, ενώ και η Σπυριδούλα με γαμούσε με στραπόν. Αλληλογαμιόμαστε για τρία χρόνια, μέχρι που μετακόμισα και χαθήκαμε. Στη συνέχεια έκανα κάποιους δεσμούς με αμφί κορίτσια και ζευγάρια.

Οι σεξουαλικές μου προτιμήσεις άλλαξαν όταν γνώρισα τη Λία σε ένα πάρτι. Έρωτας κεραυνοβόλος. Ήταν αμφί, πολύ ενεργητική με το στραπόν, αλλά της άρεσε να φιστάρει άνδρες & κοπέλες, ιδίως από τον κώλο. Είχε σχέσεις με μερικά άτομα αυτής της κατηγορίας, τους γαμούσε και τους φίσταρε.

Στην αρχή ήμουν φοβισμένος, αλλά στη συνέχεια άρχισα να χαλαρώνω και δέχτηκα να με φιστάρει. Ήταν τέλεια. Έπαιρνα όλο το χέρι της μέσα μου. Μερικές φορές οργάνωνε αμφί πάρτι, όπου γαμιόμαστε μεταξύ μας. Γρήγορα άρχισε να μου αρέσει το φιστάρισμα και η κωλοτρυπίδα μου να το ζητά συνέχεια.

Μια φορά με φίσταρε μαζί με δυο φίλες της. Πρώτα η Λία και μετά οι άλλες. Φανταστική αίσθηση να σου φιστάρουν τον κώλο.

Όταν χωρίσαμε με τη Λία, μου δημιουργήθηκε ένα μεγάλο κενό στη ζωή και τον κώλο μου.

(Copyright protected OW ref: 63962)