Εγώ και ο αδερφός μου (3ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από Marw365
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Η ζωή και το γαμήσι συνεχίζεται μέσα στο σπίτι, με τον αδελφό να έχει το πάνω χέρι...

Η ιστορία:

Μετά από πολλά γαμήσια με τον αδελφό μου, μου είχε ξεκαθαρίσει πως πλέον ήμουν η προσωπική σκλάβα του. Τα σαββατοκύριακα που οι γονείς μας έφευγαν για το εξοχικό μας, εγώ υπηρετούσα τον αδελφό μου. Με έβαζε να φοράω μόνο μια ποδιά και τον αποκαλούσα κύριο.

Το πρωί του έφτιαχνα πρωινό και ικανοποιούσα οποία επιθυμία ήθελε. Χαϊδευόμουν μπροστά του, του έπαιρνα πίπες και άλλα πολλά. Το βράδυ όμως μου έκανε τα περισσότερα. Με έδενε από τα χέρια και τα πόδια, ενώ ήμουν ανάσκελα στο κρεβάτι των γονιών μας, έβγαζε την ζώνη του και με χτύπαγε στο μουνάκι και το στήθος μου. Πάντα μου έβαζε έναν πλαστικό πούτσο στο μουνάκι μου και με χτύπαγε μέχρι να χύσω.

Αν δεν έκανα ότι μου έλεγε, με περίμεναν ακόμα μεγαλύτερες τιμωρίες. Μια φορά που έχυσα χωρίς την αδεία του με έβγαλε γυμνή στο μπαλκόνι όλο το βράδυ! Το πρωί με έβαλε μέσα και με γάμησε δυνατά μέχρι που έχυσε μέσα μου. Μετά με έβαλε στο μπάνιο και με έπλυνε.

Άλλες φορές, με έβαζε να γαμιέμαι με αγγούρια, ή με ότι άλλο κατάλληλο υπήρχε στο σπίτι. Μια άλλη μέρα όταν ήταν στο σαλόνι οι γονείς μας και εμείς στην κουζίνα, με έβαλε να κάτσω πάνω στο καβλί του και μου τον έβαλε μέσα στο μουνάκι μου, ενώ άρχισε να με παίζει στα γόνατα του, λέγοντας στους γονείς μας πόσο με αγαπά. Έτσι περνούν οι μέρες με τον αδελφό μου.

(Copyright protected OW ref: 63615)