Γαμήσι από τον άνδρα μου, μάτι από τον γιο μου (2ο μέρος Αιμομιξία)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις του XStream: Κανένα απολύτως σχόλιο. Δυσκολευτήκαμε να μαζέψουμε όσο μπορούσαμε το κείμενο ώστε να βγαίνει κάποιο νόημα.

Η ιστορία:

Με τον άνδρα μου και το γιο μου καθόμασταν και μιλούσαμε αν θα κλείσουμε το σουπερμάρκετ ή να πάρουμε υπάλληλο όσο θα είμαστε διακοπές. Αποφασίσαμε να πάμε στη πανέμορφη Κέρκυρα στο εξοχικό μας. Εκεί πηγαίνουμε κάθε καλοκαίρι κι έτσι προσλάβαμε μια κοπέλα για ένα μήνα που θα λείπαμε.

Το βράδυ καθόμασταν με τον άνδρα μου και μιλούσαμε σχετικά με το σεξ.

-    Αγάπη μου πως και μου κάνεις πίπα; Το σιχαινόσουν μου είχες πει.

-    Τόσες ταινίες βλέπω, ακούω από ανδρόγυνα και είπα να το δοκιμάσω, σε πειράζει.

-    Όχι αγάπη μου, κλείσε τη πόρτα να σε γαμήσω.

Σηκώθηκα και έκλεισα. Φιληθήκαμε στο στόμα, έβγαλε το σλιπ, με ρίχνει στο κρεβάτι, μου βγάζει το νυχτικό, με φιλάει στα βυζιά, πηγαίνει πιο κάτω, με γυρίζει πίσω, με φιλάει στα μαλλιά, στην πλάτη, μου κατεβάζει το βρακί, με φιλάει στον κώλο μέχρι τα πόδια, μπαίνει από πάνω μου και χώνει την πούτσα του μέσα στον κώλο μου. Βογκούσα από το πούτσο που μου έριχνε. Γυρίζω, μπαίνω από πάνω του και καθώς έκανα πάνω κάτω, γύρισα πίσω και είδα τον γιο μου να κοιτάζει. Του έκλεισα το μάτι και συνέχισα να γαμιέμαι.  Με γάμησε μπρούμυτα, μετά ιεραποστολικό και με έχυσε στην κοιλιά. Του καθάρισα τα χύσια από την πούτσα με τσιμπούκι και κοιμηθήκαμε γυμνοί.

Το πρωί μου έριξε ένα πήδημα και έφυγε για δουλειά.  Το μεσημέρι επέστρεψε, φορτώσαμε το αυτοκίνητο και φύγαμε για διακοπές. Μέσα στο αυτοκίνητο ο άνδρας μου, μου χάιδευε το μπούτι και ο γιος από πίσω. Κάποια στιγμή σταματήσαμε για ξεκούραση σε ένα έρημο μέρος. Του πηρά τσιμπούκι και με γαμούσαν εναλλάξ. Ο άνδρας μου, μου τον έδινε τσιμπούκι κι ο γιος μου με γαμούσε στον κώλο. Μετά ο άνδρας μου με γαμούσε στον κώλο και ο γιος μου, μου τον έδινε τσιμπούκι. Με γάμησαν και μουνί κώλο ταυτόχρονα και με έχυσαν και οι δύο στο στόμα.

Ντυθήκαμε και συνεχίσαμε τη διαδρομή για Κέρκυρα. Μπήκαμε στο καράβι και όταν φτάσαμε στο νησί,  με γαμούσαν δίχως σταματημό. Τώρα που σας γράφω παίρνω τσιμπούκι στο γιο μου. Θα σας πω στην επόμενη ιστορία.

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 62859)