Η πρώτη μου φορά (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Με λένε Μιχάλη και μένω Πάτρα. Θα σας διηγηθώ την πρώτη μου επαφή με άνδρα.

Η ιστορία:

Αυτό έγινε πριν από κάποια χρόνια όταν υπηρετούσα στον στρατό. Ο καιρός περνούσε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα πέρα από κάποια πειράγματα που έκανε ο ένας στον άλλον. Δεν γινόταν κάτι το διαφορετικό. Κάποια στιγμή παρατήρησα κάποιον που όταν πήγαινα για μπάνιο ερχόταν και αυτός και έκανε παράλληλα. Με κοίταγε επίμονα μετά από κάποιες ημέρες μου είπε να πάμε στο υπόγειο να κοιτάξουμε το καλοριφέρ που δεν λειτουργούσε. Πήγαμε και παρατήρησα ότι κλείδωσε την πόρτα. Αφού κοιτάξαμε το καλοριφέρ, μου είπε να καθίσουμε για λίγο. Είχε και κάποιο στρώμα. Καθίσαμε και μετά άρχισε να μου λέει πως έχω ωραίο σώμα και πως θέλει να με βλέπει γυμνό. Του απάντησα πως είναι άστοχο να σκέπτεται έτσι και πως δεν θέλω.

Μετά από λίγο άρχισε να την πιάνει και μου έλεγε πως έχει ερεθιστεί. Μου παίρνει το χέρι και το ακουμπά επάνω. Ήταν πολύ ερεθισμένος. Του είπα ξανά πως δεν θέλω μα αυτός δεν άκουγε. Την έβγαλε έξω. Ήταν τεράστια και πολύ χοντρή. Στη συνέχεια άρχισε να με χαϊδεύει. Με είχε ερεθίσει αφάνταστα. Με τρέλανε ο τρόπος που με άγγιζε. Στη συνέχεια, μου έβγαλε τα ρούχα και άρχισε να με γλύφει παντού. Μετά από δεν ξέρω πόση ώρα με γύρισε μπρούμυτα μου άνοιξε τα πόδια και αισθάνθηκα να ακουμπά κάτι πολύ σκληρό πίσω στην τρύπα μου. Άρχισε να σπρώχνει. Πόναγα και του έλεγα να σταματήσει, μα αυτός τίποτα. Έσπρωχνε και με κράταγε κάτω πεσμένος πάνω μου. Με τρέλανε. Κλάψανε τα μάτια μου και αφού μου έκλεισε το στόμα με το χέρι του για να μην ακούγομαι με μια κίνηση, την έβαλε όλη μέσα.

Περιττό να πω πως ένιωσα πως λιποθυμώ. Δεν άντεχα άλλο. Έμεινε για λίγο και μετά άρχισε να κουνιέται μέχρι που έχυσε μέσα. Έμεινε για λίγο μέσα και μετά την έβγαλε. Δεν μπορούσα να καθίσω σε καρέκλα για μια εβδομάδα. Μετά, όταν συνήλθα με περιποιήθηκε ξανά. Αυτό γινόταν για πολύ καιρό.

Φιλάκια.

 

(Copyright protected OW ref: 62748)