Η θεία μου με έκανε να γαμιέμαι (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Ελπίζω να σας άρεσε η προηγούμενη ιστορία μου. Τώρα η συνέχεια.

Η ιστορία:

Καθώς τελειώσαμε το πρωινό γαμήσι με την θεία μου, έρχεται επάνω μου, με σαλιώνει σε όλο το μάγουλο, με σήκωσε όρθιο, μου είπε να στήσω τον κώλο μου στον καθρέπτη, πήρε την ζωστήρα και με χτυπούσε. Με έβριζε χυδαία, μου έβαζε δαχτυλάκι και μου λέει…

-    Σήμερα θα σε κάνω να γαμιέσαι και θα σου αρέσει

και άρχισε πάλι να με σαλιώνει παντού. Σταματήσαμε το μεσημέρι για να φάμε μιας και ήρθε ο θείος. Μόλις φάγαμε, μου είπε να πάρω τσιμπούκι στο θείο μου, μέχρι να πλύνει τα πιάτα και άρχισα να παίρνω την πούτσα του και να τη βάζω στο στόμα μου. Ήρθε κι αυτή γυμνή, σκύβει και του παίρνει και αυτή τσιμπούκι. Γάμησε εμένα πρώτα και με έχυσε μέσα στον κώλο. Καθώς γαμούσε τη θεία μου, χτύπησε το κινητό. Ήταν να φύγει να πάει στη δουλεία. Είχε δρομολόγιο. Γαμούσε τη θεία και μιλούσε στο τηλέφωνο. Την έχυσε κι αυτή μέσα στον κώλο, ντύθηκε κι έφυγε.

-    Δεν τελειώσαμε από πριν. Πάμε να το τελειώσουμε,

Μου είπε η θεία. Πήγαμε μέσα στην κρεβατοκάμαρα και το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε. Με χαστούκιζε, με σάλιωνε, μου έπαιρνε τσιμπούκι και γαμιόταν σαν παλαβή πάνω στον πούτσο μου. Τη γάμησα σε όλες τις στάσεις και άδειασα τα χύσια μου στον κώλο της. Μετά από λίγο καιρό, ο θείος τη χώρισε για μία στην ηλικία μου. Θα της έχει αλλάξει τα φώτα. Σπίτι δεν ξανά ήρθε και η θεία με έκανε να έχω πούτσα μόνο για αυτή.

Εδώ και λίγες μέρες, έχουμε κανονική σχέση. Τη γαμάω τρεις φορές τη μέρα σε όλες τις στάσεις, βγαίνουμε παρέα με φίλους δικούς μου και δικούς της, φιλιόμαστε δημοσίως, όταν πηγαίνουμε για μπάνιο και καθόμαστε στην ξαπλώστρα, βάζει πετσέτα από πάνω της και μου παίρνει τσιμπούκι, τη γαμάω μέσα στη θάλασσα, πηγαίνουμε και το βράδυ για μπάνιο, όπου τη γαμάω δίχως να κρυβόμαστε. Προχθές την έχυσα στο μουνί και της άρεσε. Τη γαμάω ότι ώρα θέλω. Της είπα να μη φοράει εσώρουχο και το ίδιο κάνω κι εγώ.

Συνέχεια σε λίγες μέρες.

 

(Copyright protected OW ref: 62667)