Γαμήσι από τον άνδρα μου, μάτι από το γιο μου (Οικογενειακή)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Είμαι η Ελένη, 43 ετών και αυτό που έγινε είναι κάπως δύσκολο να το εξηγήσω.

Η ιστορία:

Κάθε μέρα ο άνδρας μου με γαμάει τρεις φορές. Πρωί μεσημέρι βράδυ. Τον άνδρα μου τον λένε Νίκο, 46 ετών ψηλός και έχει πούτσα εικοσιοκτώ πόντους. Το γιο μου τον λένε Άρη, 21 ετών, ψηλός και βοηθάει στην επιχείρηση που έχουμε.

Κάποιο βράδυ, μόλις φάγαμε, πήγαμε για ύπνο, έκλεισα την πόρτα, δεν την κλειδώνω ποτέ, φιλιόμαστε με τον άνδρα μου, μου βγάζει το νυχτικό, του έβγαλα το σλιπ, μου βγάζει το σουτιέν, μετά το βρακί που φορούσα και άρχισε να με γαμάει στο μουνί στα τέσσερα. Μετά ανέβηκα από πάνω του και κουνιόμουν πάνω κάτω στον πούτσο του.

Καθώς γύρισα από την άλλη, είδα την πόρτα μισάνοιχτη και το γιο μου να παίρνει μάτι. Δεν σταμάτησα. Μετά μπήκε ο άνδρας μου από πάνω, με γαμούσε με όση δύναμη μπορούσε και με έχυσε μέσα στον κώλο. Πήρα την πούτσα στο στόμα και του πήρα τσιμπούκι. Το κάναμε άλλες τρεις φορές.

Από τότε, άρχισα να φοράω καυτά στρινγκ, να κάνω κρυφά σεξ με το γιο μου, παρτούζα μια φορά την εβδομάδα με τον άνδρα μου και ένα φίλο του, ο οποίος φέρνει και τη γυναίκα του και γαμιόμαστε. Γαμιέμαι επίσης με τον κουνιάδο μου όταν είμαι στο μαγαζί μονή.

Έχει συνέχεια.

 

(Copyright protected OW ref: 62622)