Το ξέσκισμα της θείας μου στο χωριό

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Από τα 17 γαμούσα την ξαδέρφη μου από τον κώλο στις διακοπές.

Η ιστορία:

Η ξαδέρφη μου ήταν 18 ετών κι εγώ 17 και τα καλοκαίρια τη γαμούσα από τον κώλο για να μην της χαλάσει η παρθενιά. Αυτό συνεχιζόταν για 4 χρόνια στις διακοπές μέχρι που αρραβωνιάστηκε. Ήταν ασχημούλα, χοντροκώλα, αλλά ηφαίστειο. Εμένα το μεγάλο προσόν ήταν η πούτσα μου. Μια τεράστια ψωλάρα 32 πόντων που είχε σπάσει το πετσάκι και ξεπρόβαλε ολόκληρο το πουτσοκέφαλο, που ήταν σαν μανταρίνι. Ο αρραβώνας διαλύθηκε και η ξαδέρφη, ξεπαρθενιασμένη τώρα, ξεσκιζόταν μαζί μου και από το μουνί που με πολύ ζόρι χώραγε την ψωλάρα μου.

Ένα μεσημέρι στο σπίτι της στον πάνω όροφο την γαμούσα μπαινοβγαίνοντας με μεγάλη ταχύτητα μέσα της. Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και μπαίνει η μάνα της που ήταν αδερφή του πατέρα μου. Μας κόπηκαν τα πόδια. Επέπληξε την κόρη της που γρήγορα φόρεσε την κυλόττα της και πήγε κάτω. Με πλησίασε και αφού μου είπε ότι δεν κάνει να γαμάω την ξαδέρφη μου και ειδικά τόσο βίαια γιατί θα την ξεπατώσω με την ψωλάρα μου.

Η θεία είχε αναψοκοκκινίσει. Από χρόνια αγάμητη, πέφτει στα γόνατα και αρχίζει να με τσιμπουκώνει ενώ μου ζούλαγε τα αρχίδια. Δεν άντεξα και έχυσα μέσα στο στόμα της ενώ αυτή τα κατάπιε όλα. Η θεία ήταν 58 ετών με ένα τεράστιο χοντρό μουνί αξύριστο και ιδρωμένο από τις δουλειές της μέρας. Μου το έφερε στη μούρη και άρχισε να το τρίβει στο πρόσωπό μου βγάζοντας αφρούς η μουνάρα της. Αυτό ήταν ανέλαβα πρωτοβουλίες. Την γάμησα διαδοχικά τρεις φορές. Τις δύο από τον κώλο. Όταν τελειώσαμε, ήταν γεμάτη ψωλοχύματα από το μουνί μέχρι το στήθος και κράταγε την κοιλιά της γιατί όπως μου έλεγε πόναγε η μήτρα της. Είχε δακρύσει, μου χάιδευε τον πούτσο και με παρακάλαγε να συνεχίσω να γαμάω την ξαδέρφη μου μέχρι να παντρευτεί.

Της έδωσα την υπόσχεση μου και την διαβεβαίωσα ότι θα γαμάω και τις δύο.

 

(Copyright protected OW ref: 62489)