Το ξέσκισμα του γιού της Αλβανίδας (αμφί)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Σε προηγούμενη ιστορία, σας έχω αφηγηθεί πως κατάφερα και ξεσκίζω μια Αλβανίδα καθαρίστρια, τη Φράνκα 48 ετών, η οποία είναι παντρεμένη και έχει ένα γιο 17 ετών.

Η ιστορία:

Είμαι κι εγώ παντρεμένος και διαθέτω ένα κατάρτι 32 εκατοστά. Κατά τακτά διαστήματα η Φράνκα μου έστελνε τον μικρό για να του μαθαίνω υπολογιστές, εγώ όμως και μόνο στη σκέψη ότι του γαμούσα τη μανούλα κάβλωνα απίστευτα και άρχισα να δουλεύω την ιδέα να γαμήσω τον μικρό.

Ένα πρωινό Σαββάτου που είχε έρθει ο μικρός του άρχισα συζήτηση για τις γυναίκες και τη σημασία που δίνουν στο μέγεθος. Ο μικρός ευθύς μου λέει, κοιτώντας τον ήδη σηκωμένο και τεράστιο πούτσο μου, ότι εγώ θα πρέπει να είμαι πολύ περήφανος για το παπάρι που διέθετα. Ευθύς τον πέταξα έξω και ο μικρός γούρλωσε τα μάτια. Εγώ μπήκα στη διαδικασία να του τάξω ένα καινούργιο υπολογιστή, αν καθόταν να του τον βάλω. Δεν με παίδεψε πολύ και σε λίγο, αφού τον σάλιωσα καλά άρχισα να του τον βάζω σιγά-σιγά, ενώ ο μικρός έσκουζε. Η πούτσα μου αισθανόμουν ότι θα σκιστεί από τη σφιχτή κωλοτρυπίδα του μικρού. Σκάλωσα δύο φορές και τελικά του τον έβαλα όλον ενώ κόντευε να λιποθυμήσει.

Μετά από ένα δεκάλεπτο σφυροκόπημα έχυσα μέσα στο κωλάντερο του μικρού Αλβανού. Ενώ τραβιόμουν και κοίταγα την ματωμένη κωλοτρυπίδα του μικρού που έσταζε τα χύσια μου ακούω την πόρτα να ανοίγει και τι να δω. Ήταν η Φράνκα που της είχε δώσει η γυναίκα μου τα κλειδιά για να καθαρίσει. Η Αλβανίδα κόντεψε να λιποθυμήσει και άρχισε να μου επιτίθεται γιατί της γάμησα το γιό. Αμέσως ανταπέδωσα δυνατά χαστούκια και άρχισα να της σκίζω τα ρούχα και όταν σχεδόν την έγδυσα της παραμέρισα την κιλότα και άρχισα να την γαμάω αλύπητα. Της χτυπούσα τη μήτρα με το τεράστιο καβλί μου. Ο μικρός λίγο πιο πέρα έβλεπε την μάνα του να ξεσκίζεται. Μετά από λίγο, ο θυμός της Αλβανίδας έγινε καύλα και έχυσε δυο φορές απανωτά. Αφού άδειασα κι εγώ στα βυζιά της, έκανα το deal να τους ξαναγαμήσω από μια φορά ακόμα μάνα και γιο, πράγμα που δέχτηκαν για 500 ευρώ.

Δεν μπορώ να σας περιγράψω την καύλα να γαμάω μάνα μπροστά στο γιο και γιο μπρός τη μάνα. Αφού μου μούδιασε ο πούτσος από το γαμήσι μου τον καθάρισαν, σκουπίστηκαν κι αυτοί από τα χύσια και κρατώντας η μάνα το γιο που δεν μπορούσε να περπατήσει από το ξέσκισμα, έφυγαν, ενώ εγώ το βράδυ έπινα μπύρες με το Αλβανό κερατά οικογενειάρχη.

 

(Copyright protected OW ref: 61986)