Η πρώτη μου φορά με την ξαδέλφη μου (Αιμομιξία)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Το περιστατικό συνέβη όταν ήμασταν μικρά με την ξαδέλφη μου και θέλαμε να μάθουμε και να ενώσουμε τα σώματα μας.

Η ιστορία:

Όταν ήμασταν μικρά, εγώ ο Γιάννης και η Κατερίνα η ξαδέλφη μου, ήμασταν συνέχεια μαζί και τα μοιραζόμασταν όλα. Μια μέρα βρήκαμε μέσα στον υπολογιστή του θείου μου ένα αρχείο που έλεγε πορνό. Αφού ήμασταν μικρά και δεν ξέραμε, ανοίγουμε τον φάκελο και βλέπουμε αρκετά βίντεο. Πατάμε πάνω σε ένα και μέναμε και οι δυο κόκκαλο. Είδαμε μια γυναίκα να βάζει στο στόμα της το πουλί το άντρα, να το γλείφει και το ίδιο να κάνει κι εκείνος με το μουνάκι της. Κλείσαμε αμέσως το φάκελο και τον υπολογιστή και φύγαμε.

Δυο μέρες μετά, ήρθε σπίτι μου η Κατερίνα και πήγαμε να παίξουμε στο δωμάτιο μου. Σε κάποια φάση μου λέει:

-    Θέλω να δοκιμάσουμε.

-    Τι; Της λέω.

-    Αυτά που είδαμε.

-    Δεν γίνεται. Είμαστε μικροί.

Πριν πω τίποτε άλλο, μου είχε πιάσει το πουλί και μου το χάιδευε. Άρχισε να μου αρέσει και δεν ήθελα να σταματήσει.

Τότε μου λέει…

-    Θα μου χαϊδέψεις και το δικό μου;

Ακουμπώ το χέρι μου πάνω στο βρακάκι της. Από ότι είδα της άρεσε κι έτσι συνέχισα μέχρι που μου είπε να σταματήσω. Έτσι πέρασε ένας χρόνος.

Μετά από κάποια χρόνια που είχαμε μεγαλώσει και αναπτυχθεί αρκετά, αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε να γλείψουμε ο ένας τον άλλον. Καθόμαστε στο δωμάτιο της και μου λέει…

-    Θα το βγάλεις έξω να το δω και να το γλείψω;

-    Αλλά και εσύ θα το βγάλεις.

-    Εντάξει μου λέει.

Κατεβάζω το σορτσάκι μου και βγαίνει το σηκωμένο πουλί μου. Κατεβάζει και εκείνη το βρακάκι της και ξεκινάει να με γλείφει. Έχυσα σχεδόν αμέσως μέσα στο στόμα της και άρχισα μετά να γλείφω εγώ το μουνάκι της. Μόλις τελειώσαμε μου λέει ότι θέλει να το κάνει όπως το κάνουν οι γονείς της.

-    Θα κοιμηθώ εδώ το βράδυ και θα τους δούμε, απάντησα.

Έτσι κι έγινε. Πήγαμε το βράδυ και είδαμε την θεία με τον θείο μου να γαμιούνται, να αρπάζει και να την τραβάει και το πουλί του να μπαίνει στο μουνί της. Μόλις τελείωσε είδαμε να τρέχουν από το μουνί της θείας μου τα χύσια του. Πήγαμε αμέσως στο δωμάτιο, γδυνόμαστε και ξαπλώνουμε διπλά-δίπλα.

Το πουλί μου ήταν σηκωμένο και αρχίσαμε να μιμούμαστε τον θείο και την θεία μου. Όταν πήγα όμως να μπω μέσα της, δεν μπορούσα και μου λέει…

-    Δοκίμασε όπως ο μπαμπάς μου, που μπήκε απότομα.

-    Εντάξει

Μπήκα απότομα μέσα της και γέμισε αίματα. Φοβηθήκαμε και οι δύο, αλλά μόλις τα σκουπίσαμε έφυγαν και συνεχίσαμε.

Από εκείνη τη μέρα, κάθε φορά που έρχεται σπίτι μου, η πάω σπίτι της, κάνουμε sex.

 

(Copyright protected OW ref: 65575)