Γάμησα την υπηρέτρια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.75 (2 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Γεια σας, είμαι ο Νίκος, 57 ετών, παντρεμένος και αυτό που συνέβη δεν το περίμενα.

Η ιστορία:

Πριν πέντε μέρες, είχαμε το γάμο της ανιψιάς μου και πήγαμε οικογενειακώς, εγώ η γυναίκα μου και ο γιος μου μαζί με τη κόρη μου. Μόλις φτάσαμε στο σπίτι του αδερφού μου, καθίσαμε, είπαμε τα δικά μας σαν αδέρφια και κατά τις δώδεκα πήγαμε για ύπνο, γιατί είχαμε πολύ δουλειά το πρωί.

Καθώς ξάπλωσα στην κρεβατοκάμαρα, η γυναίκα μου ήθελε να τη γαμήσω.

- Άσε αγάπη μου, έχω να ξυπνήσω πρωί. Κοιμήσου.

Κατά τις τέσσερις το πρωί, σηκώθηκα να πάω τουαλέτα. Πριν μπω μέσα στην τουαλέτα, από το δωμάτιο της κόρης μου, άκουσα βογγητά. Ανοίγω την πόρτα λίγο, κοιτάω, ο κηπουρός γαμούσε την κόρη μου. Δεν είπα τίποτα. Πήγα τουαλέτα. Ήταν ο γιος μου που γαμούσε την οικιακή βοηθό που έχει δίπλα ο μπάρμπα Σπύρος, αδερφός του πατέρα μου. Να σας πω την αλήθεια καύλωσα. Πήγα κάτω στην κουζίνα, είδα μια υπηρέτρια γύρω στα είκοσι εικοσιτριών, συνομήλικη με την κόρη μου. Γυρίζει και μου λέει...

- Κύριε Νίκο τόσο νωρίς σηκωθήκατε;

- Έχω καύλες κόρη μου και θέλω να σε γαμήσω.

- Πάμε, πάμε μου λέει.

Γδύνομαι εντελώς, γδύνεται και μένει μόνο με το μωβ στρινγκάκι της. Έρχεται πάνω μου, φιλιόμαστε, της βγάζω το στρινγκ, σκύβει και μου παίρνει πίπα. Μετά τη γάμησα σε όλες τις στάσεις, την έχυσα στο στόμα και μου τα καθάρισε με πίπα. Πηγαίνοντας στο δωμάτιο μου, είδα τον αδερφό μου να βγαίνει, μπήκα, έκλεισα την πόρτα και είδα τη γυναίκα μου γυμνή. Κατάλαβα ότι την γάμησε. Την ξυπνάω και της ρίχνω ένα πούτσο. Ξέχασα να σας πω η γυναίκα μου είναι 45ετων, ο γιος μου 24 ετών και η κόρη μου 23 ετών.

Το επόμενο θα σας πω σε λίγες μέρες.

 

(Copyright protected OW ref: 61628)