Γάμησα την καύλα θεία μου (Οικογενειακή)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Παρατηρήσεις αποστολέα: Η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι αληθινή αλλά τα πρόσωπα και οι τοποθεσίες όχι, για ευνόητους λόγους.

Η ιστορία:

Με λένε Ηλία και από τα 13-14 θέλω πολύ να γαμήσω τη θεία μου. Η θεία μου είναι κούκλα, γύρω στα 40, σχετικά κοντή 1.65 – 1.68, με μέτρια βυζιά και κωλάρα. Μένει, μαζί με την οικογένειά της στον Βόλο, ενώ εγώ στην Αθήνα οπότε συναντιόμαστε Χριστούγεννα, Πάσχα και το καλοκαίρι στις διακοπές. Επίσης θα ήθελα να πω πως από τη στιγμή που γεννήθηκα είμαι ο αγαπημένος της ανιψιός.

Ήταν Πάσχα και εγώ είχα κλείσει τα 16 μια εβδομάδα πριν. Ένα βράδυ λοιπόν η θεία μου, μου πρότεινε να κοιμηθώ μαζί της (συχνό φαινόμενο). Πριν ξαπλώσουμε με ρώτησε αν μπορώ να την τρίψω λίγο την πλάτη. Εγώ φυσικά δέχτηκα, και είχα καυλώσει στο θέαμα της ξαπλωμένης θείας, η οποία φορούσε ένα κολάν που είχε μπει μέσα στον κώλο της. Εγώ ξάπλωσα πάνω της αρχικά την έτριψα λίγο. Στη συνέχεια άρχισα να τρίβω την πούτσα μου στον κώλο της. Αυτή δεν αντιστάθηκε, σαν να της άρεσε. Ξαφνικά γυρνάει και μου λέει:

-    Θέλεις να με γαμήσεις;

Εγώ πάγωσα αλλά κατάφερα να της απαντήσω…

-    Ναι, εδώ και πολύ καιρό.

-    Και γιατί δεν το λες τόσο καιρό;

Ξαφνικά μου κατεβάζει το παντελόνι και το μποξεράκι και μου λέει ότι έχω πολύ σκληρή και μεγάλη πούτσα (20 πόντοι είναι αυτοί). Άρχισε να μου παίρνει πίπα (τέτοια πίπα.......!!!). Της έβγαλα τη μπλούζα και άρχισα να της γλείφω τα βυζιά (δε φορούσε σουτιέν) και μετά της κατέβασα το κολάν και αφού της έκανα ένα γλειφομούνι μεγάλης διάρκειας, της έβαλα δάχτυλο. Έπειτα άρχισα να βάζω όλο το χέρι μου μέσα στο μουνί της.

Αφού την είχα κάνει τούρμπο την έβαλα στα τέσσερα και άρχισα να τη γαμάω με μανία. Μετά από αρκετή ώρα της λέω ότι θα της γαμήσω την κωλαρά. Μου είπε να μη το κάνω γιατί είναι παρθένα αλλά εγώ ούτε που της έδωσα σημασία. Μετά από μερικές κραυγές πόνου άρχισαν οι κραυγές ηδονής. Είχαν περάσει 2 ώρες από τότε που άρχισε το γαμήσι. Λίγο πριν χύσω, για τελευταία φορά εκείνη τη μέρα καθώς είχα κουραστεί, μέσα στην κωλαρά της, βγάζω την πούτσα μου και χύνω στη μάπα της.

Το θέαμα ήταν υπέροχο, η καύλα θεία μου που πάντα ήθελα να γαμήσω ήταν λουσμένη με τα χύσια μου. Αφού συμφωνήσαμε πως δε θα πούμε τίποτα σε κανέναν, αυτή έκανε ένα ντους για να ξεπλύνει τα χύσια μου και μετά ξάπλωσε δίπλα μου και μας πήρε ο ύπνος.

Από τότε κάθε βράδυ που μένει στο σπίτι μας ή εγώ στο δικό της γίνεται το ίδιο πράγμα.

 

(Copyright protected OW ref: 61524)