Το ξέσκισμα της Αλβανίδας καθαρίστριας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Παρατηρήσεις αποστολέα: Είμαι παντρεμένος σχεδόν 10 χρόνια με μια υπέροχη γυναίκα. Η γυναίκα μου έφερνε στο σπίτι μια αλβανίδα για τις βαριές δουλειές. Το όνομα της Φράνκα και ήταν παντρεμένη και 48 χρονών.

Η ιστορία:

Με τον καιρό αναπτύξαμε μια φιλία και με τον άντρα της που τον έβαζα να κάνει μερεμέτια. Τον τελευταίο καιρό όπως καθάριζε το μάτι μου έπεφτε πάνω στην κιλότα της που εξείχε από το παντελόνι και καμιά φορά φαινόταν η κωλοχαράδρα. Τότε μου σφηνώθηκε η ιδέα να τη σκίσω. Άρχισα και καλά τα αστεία, ώσπου μια μέρα μου λέει ότι στην ηλικία μου (είμαι 46) δεν μπορώ να ικανοποιήσω μια μικρούλα.

Μια μέρα εκεί που καθάριας κατέβασα το φερμουάρ στα κρυφά και κρεμάστηκε η πούτσα μου (όχι πως να το παινευτώ αλλά έχω πούτσα σχεδόν 32 πόντους όταν σηκώνεται, με ένα πουτσοκέφαλο σαν μανταρίνι). Την πιάνω να τον χαζεύει και να κρυφογελάει. Από εκείνη την ημέρα την άρχισα στα τηλέφωνα μέχρι που την κατάφερα να βγούμε.

Την πήγα σε κάποιο ξενοδοχείο και στο δωμάτιο άρχισε να μου λέει ότι δεν έχει πάει με άλλον εκτός από τον άντρα της. Γδύνομαι και όταν έβγαλα το σώβρακο γούρλωσαν τα μάτια της. Την έγδυσα και την πέταξα στο κρεβάτι. Αντίκρισα ένα φρεσκοξυρισμένο μουνί, με τεράστια μουνόχειλα. Από την καύλα της, άρχισε να χαϊδεύει τα βυζιά της και να μου λέει να βάλω καπότα και να τη γαμήσω. Της απάντησα ότι  θα τη σκίσω χωρίς καπότα για να τη στείλω πλημμύρα στα χύσια στον κερατά.

Της έβαλα τα πόδια στους ώμους και άρχισα να τη γαμάω με λύσσα και να της χτυπάω τη μήτρα, ενώ έβριζα χυδαία τον άντρα της. Τα ουρλιαχτά της πρέπει να ακούγονταν στην ρεσεψιόν. Μετά από ένα σφυροκόπημα του τέταρτου άδειασα τα χύσια μου μέσα της. Σηκώθηκε να πάει για ντους, αλλά την τράβηξα πίσω, αφού μου ήταν όρθια ακόμα.

Την έστησα στα τέσσερα και άρχισα να τη γαμάω ενώ με παρακαλούσε να σταματήσω γιατί την πόναγε η μήτρα της. Μου έλεγε ότι της είχε κατέβει η μήτρα από τα βάρη που σήκωνε στα σπίτια. Αυτά με καύλωναν και δεν σταματούσα μέχρι που μετά από ένα μισάωρο έχυσα. Από τότε μια φορά το μήνα την πηδάω, ενώ με τον άντρα της είμαστε φίλοι και πίνουμε μπύρες.

Σε κάθε ευκαιρία μου τονίζει η κυρία, ότι έχω τριπλή πούτσα από τον κερατά. Έχει και ένα γιο κούκλο, 15 χρονών και μου τον στέλνει να του δείξω υπολογιστές, ενώ εμένα μου έχει μπει η ιδέα να της τον γαμήσω.

Έπεται συνέχεια.

 

(Copyright protected OW ref: 61501)