Πρώτη μου φορά (2ο μέρος) (GAY)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Παρατηρήσεις αποστολέα: Μετά από πολύ καιρό, αποφάσισα να σας γράψω τη συνέχεια της ιστορίας μου…

Η ιστορία:

Με τον ξάδελφο μου, από τότε που ξεκινήσαμε να κάνουμε έρωτα, ξεκίνησε μια ιστορία δυνατή, με πολύ πάθος και ατέλειωτα γαμήσια. Ερχόταν σπίτι μου να με πάρει από τη μάνα μου δήθεν για καφέ και αντί να πάμε σε καφετέρια, με πήγαινε σε παράλιες σε βουνά σε σπηλιές για να με γαμήσει. Πηγαίναμε μαζί στην προπόνηση, στο ποδόσφαιρο και όταν τελειώναμε, αντί να πάμε σπίτι, με πήγαινε με την μηχανή σε ένα κοντινό δασάκι για να με σκίσει.

Το θέμα δεν ήταν ότι ήθελε να με γαμάει συνέχεια, μπορώ να πω πως μου άρεσε που έψαχνε αφορμές για να είναι συνέχεια μαζί μου. Το θέμα ήταν ότι ο Χρήστος ήταν άξεστος. Πηγαίναμε όπου πηγαίναμε, με έγδυνε, με πίπωνε και αμέσως με έστηνε και με γαμούσε με την μια, χωρίς μια προεργασία, χωρίς τίποτα. Ούτε να μου βάλει λίγο δαχτυλάκι για να ανοίξω, ή λαδάκι, ή έστω να φτύσει την τρυπούλα μου.

Ήταν πραγματικά επίπονο. Ξέρετε πως είναι να την τρως στεγνά, έτσι δεν είναι; Σας λέω αλήθεια όποτε με γαμούσε, μέχρι να μου την χώσει, δάκρυζα από τον πόνο. Του το είχα πει πολλές φορές, αλλά άδικα… δεν καταλάβαινε τίποτα.

Με έπαιρνε σπίτι του για να δω τη θεια μου και αφού καθόμασταν 10 λεπτά, μου έκανε νόημα να πάμε στο δωμάτιο του. Κλείδωνε την πόρτα και αμέσως με έγδυνε μου σήκωνε τα πόδια στους ώμους του και με γαμούσε. Εγώ από τον πόνο να θέλω να ουρλιάξω και να μην μπορώ για να μην με ακούσουν οι συγγενείς μου και αυτός να μου κλείνει το στόμα με ένα μαξιλάρι για να μην ακούγομαι.

Όσο τον παρακαλούσα να σταματήσει, τόσο πιο δυνατά μου τον έχωνε μέχρι που έχυνε μέσα μου και σταματούσε. Αυτή η ιστορία, κράτησε 10 χρόνια. Πλέον έχω να του κάτσω 2-3 χρόνια, αν και ακόμα με παρακαλάει μέχρι και σήμερα. Δεν ξέρω, μετά από τόσο καιρό, φοβάμαι ότι θα με σκίσει. Βλέπετε είναι ο μόνος με τον οποίο έχω πάει.

Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο.

Σας ευχαριστώ που διαβάσατε την ιστορία μου. Εάν θέλετε μπορώ να σας γράψω και άλλες ιστορίες, οι όποιες φυσικά και είναι αληθινές.

Περιμένω σχόλια σας.

 

(Copyright protected OW ref: 61283)