Η πρώτη φορά με την ξαδέρφη μου (Οικογενειακή)

Δημοσιεύθηκε από mentwras
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Παρατηρήσεις αποστολέα: Με λένε Γιάννη και είμαι 25 χρονών 1,60 ύψος 50 κιλά και πούτσα 16 πόντους. Η ιστορία έχει σχέση με την ξαδέρφη μου την Κατερίνα.

Η ιστορία:

Όλα έγιναν πριν 4 χρόνια. Η Κατερίνα ήταν τότε 17 χρονών και εγώ ήμουν 23.Πάντοτε είχαμε πολύ καλές σχέσεις, γιατί είμαστε πρώτα ξαδέρφια. Μιλούσαμε για όλα και σαν μεγαλύτερος πάντα την συμβούλευα.

Η Κατερίνα ήταν τότε 1,70 ύψος, μελαχρινή, 55 κιλά, με ωραίο κώλο και ωραίο βυζί. Τότε παρθένα ακόμα. Όταν έγινε το συμβάν ήταν καλοκαίρι και είχε εξετάσεις στο σχολείο. Είχα πάει να την πάρω από το σχολείο, αφού μου το είχε ζητήσει και η θεία μου. Καθόταν στο πάρκο και μιλούσε μαζί με την παρέα της. Ανάμεσα στην παρέα της βρισκότανε και ένα αγόρι που την ήθελε και προσπαθούσε να την πλησιάσει πιο πολύ. Πήγα την πήρα και στην διαδρομή μου έλεγε γι’ αυτό το παιδί. Τον ήθελε αλλά δεν ήξερε ούτε να φιλάει.

-    θα έρθεις το βράδυ από το σπίτι να σου δείξω εγώ, της είπα.

-    Εντάξει θα έρθω αφού θα λείπει και η μητέρα σου…

μου λέει και πάει σπίτι της. Το βράδυ όντως ήρθε, αν και δεν περίμενα να έρθει.

-    Δεν άργησα, ελπίζω…

-    Όχι καθόλου… ίσα-ίσα που δεν περίμενα να έρθεις κιόλα.

-    Ξέρεις ξάδερφε… η αλήθεια είναι ότι με γοητεύεις πολύ…

Δεν προλαβαίνει να ολοκληρώσει και την πιάνω και την φιλάω στο στόμα παθιασμένα.

-    Έτσι φιλάνε της λέω…

Με αρπάζει και με φιλάει ξανά. Για 5 λεπτά με φιλούσε συνέχεια, έβαλα το χέρι μου μέσα από το παντελόνι της και χάιδεψα το μουνάκι της, που ήταν πάρα πολύ υγρό. Την άκουσα που έβγαλε ένα μικρό βογκητό καθώς έπαιζα με την κλειτορίδα της. Ο πούτσος μου είχε γίνει πέτρα. Της τον πέταξα έξω και της είπα να τον πάρει στο στόμα και να τον γλύφει σίγα-σίγα. Έκανε ότι της έλεγα σαν καλό κορίτσι.

Την ξέσκισα πολλές φορές εκείνη την ημέρα και από το μουνί της, αλλά και από τον κώλο. Από τότε την γαμάω αρκετά συχνά, γιατί όπως λέει… γαμιά σαν και εμένα δεν μπορεί να βρει.

 

(Copyright protected OW ref: 61205)