Γαμήσι και με πελάτη και με αφεντικό στο net καφέ (GAY)

Δημοσιεύθηκε από chios1986
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Παρατηρήσεις αποστολέα: Πέρασα ανεπανάληπτα με τους γαμιάδες μου.

Η ιστορία:

Γεια σας. Είμαι από ένα νησί του βορείου Αιγαίου ανατολικά. Είμαι 28 χρόνων, παντρεμένος. Έχω πολλές εμπειρίες και με άντρες και με γυναίκες, αλλά σαν αυτό που πέρασα χθες δεν έχω ξανανιώσει. Τόσο τσούλα.

Καθόμουν σε net καφέ και σερφάριζα. Συνηθίζω και φοράω γυναικεία εσώρουχα. Ξαφνικά ήρθε και έκατσε κοντά μου ένας γοητευτικός άντρας γύρο στα 45. Η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε πάρα πολύ. Έριχνα κλέφτες ματιές, Μιλούσε σε ένα chat με ένα φίλο του και του έλεγε ότι εδώ στο νησί δεν έβρισκε τίποτα ενδιαφέρον να παίξει. Αμέσως κατάλαβα ότι έψαχνε για να γαμήσει και κατέβασα σιγά-σιγά το παντελόνι μου για να φανεί το στρινγκ και αναστέναζα σιγά-σιγά. Με βλέπει, χαμογελάει και χαϊδεύει το καυλί του που ήταν αρκετά μεγάλο. Του ζήτησα να μου ανάψει τσιγάρο. Είχα μαζί μου τα slim για να νιώθω γυναικά του είπα ότι έβλεπα τι έλεγε με τον φίλο του. Του ζήτησα να πάμε τουαλέτα και ότι βρήκε αυτό που έψαχνε. Δέχτηκε μόλις πήγαμε τουαλέτα. Του χάιδεψα το καυλί, του κατέβασα το παντελόνι του και το έβαλα στο στοματάκι μου. Τον πίπωνα 10 λεπτά. Δεν χόρταινα να τον ρουφάω, ώσπου έχυσε στο στοματάκι μου.

Μετά με βάζει στα τέσσερα και μου ζήτησε να βάλω την μούρη μου προς στην λεκάνη. Εγώ σαν μια καλή πουτάνα το δέχτηκα. Έβαλε το δάκτυλο του στον κώλο μου για να μου τον ανοίξει και σιγά-σιγά νιώθω την καύλα του. Με πήδαγε αρκετή ώρα και ούρλιαζα. Άξαφνα ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα το αφεντικό του μαγαζιού και του λέει…

-    Τι κάνετε εδώ;

-    Σκίζω ένα υπέροχο κωλαράκι. Θες να το σκίσουμε παρέα;

Με γυρίζει σιγά-σιγά, κατεβάζει το παντελόνι του το αφεντικό και μου βάζει την μούρη μου στα αρχίδια του. Του τα γλείφω, αν και ήταν αξύριστα, ενώ ο άλλος γαμούσε τον κώλο μου. Με γαμούσαν εναλλάξ. Είχα γίνει η πόρνη του net καφέ πια μετά από μια ώρα που μου έσκιζαν το κωλαράκι μου. Δεν ένιωθα. Πρέπει να έχυσαν μέσα μου πολλές φόρες. Όταν τελειώσαμε και βγήκαμε έξω, μου είπαν να περπατήσω γυμνός στο διάδρομο του μαγαζιού για να μου δώσουν τα ρούχα μου. Δεν είχα άλλη επιλογή και το έκανα. Ευτυχώς δεν είχε κόσμο που τους ήξερα. Τα χύσια τους έτρεχαν από το κώλο μου καθώς περπατούσα. Όταν πηγαίνω στο μαγαζί θα μπαίνω στο internet τσάμπα, μου είπε το αφεντικό αρκεί να με γαμάει.

 

(Copyright protected OW ref: 61202)