Πουτανάκι ήμουν ή ζώον;

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Παρατηρήσεις αποσυτολέα: Ήμουν πουτανάκι ή ζώον; Δεν ξέρω εσείς θα μου πείτε.

Η ιστορία:

Σήμερα είμαι 25 ετών. Η ιστορία μου όμως έγινε προτού κλείσω τα 18 μου. Τότε είχα ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή. Περίπου 2 χρόνια πριν είχα όμως σεξουαλική ικανοποίηση με άλλους τρόπους, δηλαδή με δάκτυλο και μερικές φορές στοματικό. Τότε στα 18 μου ερωτεύτηκα ένα παιδί φίλο μιας ξαδέρφης μου, πού τον γνώρισα σε ένα γάμο που είχαμε πάει. Ήταν κάτι σαν κεραυνός. Όταν με φίλησε, χορεύοντας στην πίστα του κέντρου με πολύ πάθος, πέρασε από μέσα μου ηλεκτρικό ρεύμα.

Δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Βγήκαμε έξω από το κέντρο, εγώ προφασίστηκα ότι ήθελα να πάρω λίγο αέρα και λίγο πιο κάτω από το κέντρο, χωρίς πολλά λόγια, μού έβγαλε το φουστάνι και με πήδηξε σαν να ήμουνα πουτανάκι. Ενώ το είδε ότι ήμουνα παρθένα, ούτε με ρώτησε, ούτε με λυπήθηκε καθόλου κι εγώ από τη μεριά μου σαν υπνωτισμένη τον άφησα να κάνει ότι ήθελε στο κορμί μου. Δεν μείναμε εκεί πολύ ώρα, γιατί δεν γινόταν, αλλά όση ώρα έμεινα μαζί του νόμισα ότι ήταν ένας αιώνας. Εξυπακούεται ότι μέσα σε μισή ώρα, είχα μέσα μου τον πούτσο του πάνω από 20 λεπτά. Λογικά από ότι ήξερα έχυσε σχετικά γρήγορα, στα μπούτια μου, αλλά μετά με έβαλε και του καθάρισα τον πούτσο. Κλείσαμε ραντεβού για την άλλη μέρα και κράτησε για ενθύμιο το στρίνγκ μου.

Την άλλη μέρα ξύπνησα πρωί-πρωί, ετοιμάστηκα γρήγορα και πήγα στην παραλιακή. Πέρασε με το αυτοκίνητο του και με πήρε. Πήγαμε στο εξοχικό του κάπου στην παραλιακή προς Σαρωνίδα. Φαινόταν όχι πάνω από 28 αλλά ήταν 35αρης, απ’ ότι μου είπε μετά. Εκεί έγινε το έλα να δεις. Με έβαλε κάτω και μού άλλαξε τα φώτα. Ούτε θυμάμαι πόσες φορές με πήδηξε κι εγώ απορούσα με τον εαυτό μου πώς γαμήθηκα με τόση άνεση αφού ήμουνα πρωτάρα. Δεν ένοιωθα καμία ντροπή. Γαμιόμουνα μαζί του λες και τον ήξερα χρόνια.

Ήμουν μαζί του περίπου 1.5 χρόνο. Μου το ξεκαθάρισε από την αρχή ότι δεν θέλει δεσμεύσεις, γίναμε ζευγάρι και δεν ξαναμιλήσαμε ποτέ γι αυτό το θέμα. Συναντιόμασταν τουλάχιστον 2 φορές τη βδομάδα και πηδιόμασταν. Στον ενάμιση χρόνο γίνανε πολλά σεξουαλικά και άλλα πράγματα πού η καύλα μου κτύπησε κόκκινο. Λεπτομέρειες όμως θα σας πω την επόμενη φορά.

Το θέμα είναι ότι ακόμα και σήμερα, αν και έχω κάνει άλλες δύο σχέσεις, όταν με παίρνει τηλέφωνο όχι μόνο τρέχω κοντά του, αλλά η καρδιά μου χτυπάει τρελά, αν και πολλές φορές ξέρω ότι θα μου φερθεί σαν να είμαι η πουτάνα του.

Θα τα ξαναπούμε. Μέχρι τότε φιλάκια.

 

(Copyright protected OW ref: 61068)