Εγώ και ο μαύρος πορνόγερος (περιέχει αιμομικτική σκηνή)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Παρατηρήσεις αποστολέα: Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Απρίλιο που μετακόμισε δίπλα μας ένας μαύρος 60άρης κοιλαράς. Στην αρχή δεν παρατήρησα τον καινούριο μας γείτονα, μέχρι που...

Η ιστορία:

Γεια σας. Με λένε Ελένη και ειλικρινά πεθαίνω για πούτσους και έχω αδυναμία στα τσιμπούκια. Έχω κανονικό σε μέγεθος, αλλά τουρλωτό κώλο και τεράστιες βυζάρες. Τα βυζιά μου καυλώνουν ακόμα και μένα την ίδια. Λοιπόν, τον περασμένο Απρίλιο, μετακόμισε δίπλα μας ένας μαύρος 60άρης κοιλαράς. Ένα βράδυ η μαμά μου πήρε ένα ηρεμιστικό για να κοιμηθεί, γιατί ήταν πολύ κουρασμένη και ο μπαμπάς μου ήρθε στο δωμάτιο μου για να του πάρω πίπα και να παίξει με τις βυζάρες μου. Με τον μπαμπά μου γαμιόμαστε όποτε βρίσκουμε ευκαιρία, από τότε που ήμουν τρίτη γυμνασίου. Ξέχασα να σας πω ότι το δωμάτιό μου βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την κρεβατοκάμαρα του μαύρου. Έρχεται ο μπαμπάς μου λοιπόν στο δωμάτιό μου, κλειδώνει την πόρτα, πετάει το παλούκι του έξω και κάθεται στο κρεβάτι. Βγάζω κι εγώ την μπλούζα μου και το σορτς και μένω με το στρινγκάκι και τις βυζάρες απ' έξω.

Άρχισα να του τον παίζω καθώς ο μπαμπάς μου, μου τραβούσε τα βυζόμπαλα. Μετά από λίγο άρχισα να τον τσιμπουκώνω. Όταν τέλος πάντων τελειώσαμε, γυρνάω και βλέπω ότι ξέχασα την κουρτίνα της μπαλκονόπορτας ανοιχτή και τον πορνόγερο να με κοιτάει με κυριολεκτικά την γλώσσα έξω και να τον παίζει με απίστευτη δύναμη. Ήταν τεράστιος ο πούτσος του. Εκείνο τον Μάιο έδινα πανελλαδικές και οι γονείς μου αποφάσισαν να πάνε να μείνουν στο χωριό για μια εβδομάδα για να με αφήσουν να "διαβάσω".

Ήξερα ότι ήρθε η στιγμή να φάω την πουτσάρα του μαύρου. Άνοιξα την κουρτίνα και περίμενα πότε θα πάει στο δωμάτιο του. Μετά από κανένα πεντάλεπτο ήρθε. Με βλέπει και μου χαμογελά με ένα πονηρό χαμόγελο. Ήμουνα μόνο με το στρινγκάκι και τη μπλούζα. Βγάζω αμέσως την μπλούζα, κολλάω τις βύζαξες μου πάνω στην μπαλκονόπορτα και αρχίζω να τρίβομαι. Κατ’ ευθείαν έβγαλε έξω τον πούτσο του και άρχισε να τον παίζει. Του έκανα νόημα με το δάχτυλο να έρθει.

Μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό, χτύπησε η πόρτα. Δεν πρόλαβα καλά-καλα να του ανοίξω, με άρπαξε από τα μαλλιά και μου έχωσε τον πούτσο του μέσα στο στόμα.

Τον τσιμπούκωνα 45 λεπτά και είχε χύσει άπειρες φορές. Στο τέλος τον άρπαξα από το καβλί και τον έσυρα μέχρι το δωμάτιο μου. Του τον έπαιξα για λίγο και μετά με γονάτισε στα τέσσερα και μου τον έχωσε από πίσω. Ούρλιαξα. Στο τέλος τον ξάπλωσα στο κρεβάτι μου και άρχισα να χοροπηδώ πάνω στον πούτσο του σαν τρελή. Από τότε με γαμάει όποτε βρίσκουμε ευκαιρία.

Ακούω τα σχόλια σας.

 

(Copyright protected OW ref: 60876)