Οι υπάλληλοι της ΔΕΗ (GAY)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Οι υπάλληλοι της ΔΕΗ, πήγαν για δουλειά και με την ευκαιρία του άλλαξαν και τα φώτα...

Η ιστορία:

Είμαι νέος, 35 χρονών, παθητικός στον ερώτα και με μεγάλες ορέξεις όταν μένω καιρό χωρίς συντροφιά. Προσέχω γενικότερα που πέφτω και δεν ανοίγομαι εύκολα στον άλλο. Αν όμως ο άλλος είναι κάλος, του ανοίγομαι διάπλατα από πίσω.

Έτσι λοιπόν, άλλη μια μέρα σπίτι που βαριόμουν και ξάφνου χτυπά το τηλέφωνο. Ήταν από τη ΔΕΗ, λέγοντας μου ότι θα πέρναγαν από το μαγαζί που έχω στο κέντρο γιατί έπρεπε να ελέγξουν κεντρικές παροχές κλπ. Έτρεξα γρήγορα στο μαγαζί οπός ήμουν, γιατί είχα πραγματικά μεγάλο πρόβλημα με το ρεύμα εκεί μέσα. Έτσι λοιπόν ήρθαν δυο μπαρμπάδες έτοιμοι για σύνταξη, αδιάφοροι και βαρεμένοι. Με το που ήλθαν, τους πρόσφερα καφέ. Δεν θα τους το έκαναν ίσως πολλοί.

Καθόμουν και τους παρακολουθούσα, με το βαρκάκι μου, πάντα γυναίκειο, να ιδρώνει στο πουτσοκέφαλο. Μου έμπαιναν ιδέες ότι με πιπώνουν στο στόμα και ότι με αρπάζουν απότομα και τέτοια, αλλά μάλλον επειδή είχα να γαμηθώ καιρό. Αυτοί σαν κάτι να έπαιρναν χαμπάρι, αφού κάθε φορά που έσκυβα δήθεν να πιάσω κάτι, ένιωθα τα βλέμματα να πέφτουν στο κωλαράκι μου. Τους ρώτησα αν ήθελαν άλλο καφέ η κάτι άλλο.

•    Τι άλλο εννοείς, μου λένε.

Κόλλησα και δεν ήξερα τι να απαντήσω. Με κοίταζαν επίμονα στα μάτια. Ψιλοφοβήθηκα και δεν μιλούσα. Με πλησιάζει ο ένας γελαστά.

•    Σκύψε

Μάλλον τους έδωσα να καταλάβουν πολλά. Ξαφνικά 2 τεράστια καβλιά ήταν μπροστά μου καυλωμένα να μου πιέζουν το στόμα και να μπαίνουν και τα 2 μέσα.

•    Τι ωραίο πουτανάκι που είσαι. Κάνεις τρομερό τσιμπούκι. Θες να σε γαμήσουμε;

•    Φυσικά…

•    Έλα γύρνα τότε να μας δείξεις το κωλαράκι σου.

Παραμέρισα το βρaκάκι μου το σατέν και τα γερόντια βόγκαγαν από κάβλα. Με έπιασε λοιπόν ο ένας στα πισωκολλητά και μου έκανε την τρυπούλα πολύ γρήγορα να καυλώσει για να πάρει και το φίλο του. Αφού ήταν λοιπόν έτοιμος ν’ αδειάσει, ήρθε στο στοματάκι μου κι εγώ τον ήπια όλο μέχρι σταγόνας. Τώρα ήταν η σειρά του άλλου, ο οποίος ήταν κι αυτός άξιος γαμώντας με, με λύσσα και αδειάζοντας φυσικά κι αυτός στο στόμα.

•    Ήταν πολύ όμορφα. Είστε πολύ καλοί και οι δυο, αλλά έχω παράπονο.

•    Θέλεις κι άλλο ε;

Είχα λοιπόν την τύχη να πάω στο σπίτι του ενός το βράδυ, αφού δεν ήταν παντρεμένος. Πέρασα πολύ καλά μαζί του. Έτσι λοιπόν, διατήρησα σχέση και τώρα κάνουμε τρελές παρτούζες όποτε βρούμε ευκαιρία.

 

(Copyright protected OW ref: 60853)