Εγώ και ο αδερφός μου (Αιμομιξία)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Παρατηρήσεις αποστολέα: Το όνομα μου είναι Μάρω και θέλω να σας διηγηθώ την ιστορία μου με τον αδερφό μου.

Η ιστορία:

Είμαι 20 χρονών, 1.60, 46 κιλά, με κανονικό στήθος και ωραίο κώλο όπως μου λένε. Ο αδερφός μου είναι στα 24, γυμνασμένος, μελαχρινός και γενικά πολύ ωραίο παιδί. Όλα άρχισαν στα 17 όταν έδινα πανελλήνιες. Γενικά με τον αδερφό μου είχαμε πολύ στενή σχέση σαν αδέρφια. Τα λέγαμε όλα. Επειδή κάναμε κάποιες αλλαγές στο δωμάτιο μου, αναγκάστηκα να κοιμάμαι με τον αδερφό μου.


Ένα βράδυ οι γονείς μας, είχαν ξαπλώσει από νωρίς και εμείς ήμασταν στο δωμάτιο του και μιλάγαμε για διάφορα. Η κουβέντα πήγε και στο σεξ. Παρ’ όλα αυτά μιλάγαμε πολύ γενικά αν και άρχισα να ερεθίζομαι. Έτσι πήγα να κάνω ένα ντους. Μόλις βγήκα από το μπάνιο και πήγα στο δωμάτιο τον είδα να την παίζει με δύναμη. Τα έχασα, ήμουν και παρθένα. Όταν με είδε, σηκώθηκε από το κρεβάτι, με πλησίασε και με φίλησε με δύναμη. Στην αρχή αντιστάθηκα.

•    Τι κάνεις;… τον ρώτησα.
•    Έλα τώρα που δεν θες… μου λέει.
•    Είμαστε αδέρφια. Είναι τρελό αυτό που κάνεις.

Συνέχισε να με φιλάει και να τρίβει τον πούτσο του στην κοιλιά μου. Είχα καυλώσει τόσο πολύ που δεν μπορούσα να αντισταθώ άλλο και τον φίλησα κι εγώ. Προχωρήσαμε μαζί προς το κρεβάτι και ξαπλώσαμε. Κατέβηκε σιγά-σιγά προς τα κάτω και άρχισε να με γλείφει. Μέσα σε λίγα λεπτά έχυσα και εκείνος συνέχισε να με γλείφει.

Μετά ξάπλωσε πάνω μου και σιγά-σιγά έσπρωχνε τον πούτσο του μέσα μου. Στην αρχή πόνεσα και πήγα να φωνάξω αλλά με πρόλαβε και με φίλησε. Σιγά-σιγά ο πόνος γινόταν καύλα και έχυσα πάλι. Μετά πήρα το μεγάλο καβλί του στο στόμα μου μέχρι να χύσει.

Αφού χαλαρώσαμε μου είπε ότι φαντάζονταν πολύ καιρό να με γαμάει. Ακολούθησαν κι άλλα παρόμοια επεισόδια. Αν θέλετε να μάθετε, απλά πείτε το.
(Copyright protected OW ref: 60525)