Και με τον άνδρα μου και με το γιο μου (Αιμομιξία)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Υπόθεση: Είμαι η Μαρία, τριάντα-εννιά ετών, μεγάλα βυζιά, πεταχτό κώλο, μελαχρινή και αυτό που σας γράφω τώρα μου άρεσε και νομίζω ότι θα αρέσει και σε εσάς.

Η ιστορία:

Με τον άνδρα μου τον Ηλία, κάνουμε συχνά ερωτά πρωί μεσημέρι βράδυ. Το επάγγελμα μου είναι ψυχολόγος. Ο άνδρας μου είναι τριάντα-έξι ετών, μελαχρινός, πούτσα κοντά δεκατρείς πόντους και το επάγγελμα του είναι πυροσβέστης. Το βράδυ, καθώς κάναμε έρωτα, ξεχάσαμε να κλείσουμε την πόρτα. Είδα που έπαιρνε μάτι ο γιος μου. Ξέχασα να σας πω είναι δεκαοκτώ ετών, ψηλός και η πούτσα του είναι δεκαεννέα πόντους. Τυχερή αυτή που τρώει αυτή την πούτσα.

Το πρωί σηκώθηκα με τον άνδρα μου, με γάμησε για λίγο, σηκώθηκα, ντύθηκα, φόρεσα στρίνγκ, μωβ σουτιέν, τζιν και μια κοντομάνικη μπλούζα. Βλέπω τον γιο μου που έπινε καφέ και του λέω…

•    Καλημέρα αγόρι μου… κοιμήθηκες καλά;

•    Ναι μαμά καλημέρα…

μου είπε σαν να μιλούσε στη κοπέλα του. Μόλις ο άνδρας μου έφυγε να πάει στη δουλεία, λέω του γιου μου…

•    Άλκη συγγνώμη για αυτό που είδες χθες. Ξέχασα να κλείσω την πόρτα.

•    Δεν πειράζει μαμά, μου λέει. Κάνατε αυτό που θέλατε. Θέλω μια χάρη όμως. Συγγνώμη που θα στο πω, αλλά θέλω να σε γαμήσω μαμά.

•    Μη ζητάς συγγνώμη. Προφυλακτικά έχεις; Αν δεν έχεις δεν πειράζει… του λέω.

Με φιλάει, με πάει στην κρεβατοκάμαρα, με γδύνει, του παίρνω για δέκα λεπτά τσιμπούκι, με ρίχνει στο κρεβάτι και το κάναμε σε όλες τις στάσεις. Με γάμησε παντού. Τώρα γαμιόμαστε καθημερινά.

Με τον Ηλία τον άνδρα μου χωρίζουμε. Του ζήτησα μέχρι να βγει το διαζύγιο να φύγει από το σπίτι και δέχτηκε. Βαρέθηκα να με γαμάει τόσο μικρή πούτσα. Του γιου μου η πούτσα αρκεί και περισσεύει. Έχει και επόμενη ιστορία. Θα τη δημοσιεύσω σε ενάμιση μήνα.

 

(Copyright protected OW ref: 60367)