Διπλή απόλαυση

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Πούτσα ήθελε και τη βρήκε στο πάρκο...

Η ιστορία:

Πριν αρχίσω να μοιράζομαι την εμπειρία μου θα ήθελα να πω ότι ένα μήνα κάθε μέρα χύνω με όσα διαβάζω εδώ.

Σάββατο βράδυ και η ζέστη αφόρητη. Όλη τη βδομάδα είχα κάτι καύλες… Εκείνο το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Σηκώθηκα ντύθηκα και βγήκα ως το πάρκο για τσιγάρο. Φορούσα ένα σορτς ένα ραντάκι και σαγιονάρες. Δεν φοράω ποτέ εσώρουχα. Καθώς περπατούσα ένιωσα την επιθυμία να γαμηθώ. Έκατσα στο πρώτο παγκάκι γιατί πιο μέσα δεν είχε φώτα και είναι απομακρυσμένο το μέρος. Αν και καλοκαίρι δεν είχε κίνηση. Ανάβω τσιγάρο και ξαφνικά ακούω από δίπλα μου μια φωνή σπαστή "έχεις ώρα;". Κοιτάω, ένας ψηλός, γεροδεμένος αράπης που πουλούσε CD. Και μόνο που τον είδα καύλωσα! Με αισθησιακή φωνή του λέω δώδεκα παρά.

Με κοιτούσε σαν ξερολούκουμο. Τα μάτια μου είχαν καρφωθεί στο εργαλείο του. Πρόστυχες και ανώμαλες σκέψεις περνούσαν στο μυαλό μου. Με ρώτησε αν θέλω CD κι εγώ του είπα να κάτσει δίπλα μου. Στην φάση που είμαι του λέω δεν θέλω CD και δάγκωσα τα χείλη μου. Με κατάλαβε κι άρχισε να με χαϊδεύει στα πόδια. Είχα γίνει μούσκεμα.

Σε κάποια φάση μου ακουμπά το μουνί. Το έτριβε απαλά κι εγώ άναβα ενώ με το χέρι μου ακουμπούσα την ψωλή του πάνω από το τζιν. Ω θεέ μου τι παλούκι σκεφτόμουν, ότι χρειαζόμουν. Εκείνος πέρασε το χέρι του κάτω από σορτς και μου έβαλε δύο δάχτυλα. Τι να μου κάνουν δύο;… λέω κι έβαλε όλη την παλάμη του μέσα. Μούγκριζα από καύλα. Σ’ αρέσει έτσι;… με ρώτησε ανοιγοκλείνοντας τα δάχτυλα του μέσα μου. Τι αίσθηση. Έχυσα αμέσως. Με σήκωσε στην αγκαλιά του και με έβαλε να κάτσω πάνω του. Ένιωσα το παλούκι του στη μήτρα μου και σπαρταρούσα από καύλα. Εκείνη τη στιγμή του λέω θέλω και από πίσω και μου λέει κάτσε να χύσω και μετά θα καλοπεράσεις. Αχ στο μυαλό μου έμπαιναν ακραία πράγματα.

 

(Copyright protected OW ref: 59683)