Πάλι με το θείο (Οικογενειακή)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Την έχει καταβρεί η φίλη μας με τα γαμήσια που τρώει από το θείο καθώς ο αρραβωνιαστικός της κοιμάται ήσυχος.

Η ιστορία:

Όπως σας είχα πει και στις 2-4-2013, όταν ήλθε ο θείος στην Αθήνα μέσα στη μια βδομάδα πού έμεινε με την οικογένειά του για δουλειές, δεν παρέλειψε να με φιλοδωρήσει με μερικά ανεπανάληπτα γαμήσια. Το τι ψέματα είπα στον αρραβωνιαστικό μου για να λείπω από κοντά του δεν λέγονται. Τέλος πάντων αυτά δεν ενδιαφέρουν την ιστορία. Το θέμα είναι ότι όταν σχόλναγα από τη δουλειά, το μεσημέρι και το βράδυ δηλαδή, ο θείος περίμενε απ’ έξω για να πάμε για γαμησάκι.

Τι να κάνω… τον δεχόμουνα, Δυστυχώς οι συνήθειες δεν κόβονται εύκολα. Ένοιωθα σαν πουτάνα που πήγαινε με πελάτη. Όλα τα γαμήσια που έγιναν είχαν πολύ πάθος και δεν είχαν πολύ διάρκεια όπως παλιά, αλλά ήταν γαμήσια με τα όλα τους. Δεν ήμουνα πια το κοριτσάκι του. Ήμουν μια γυναίκα πού ήξερε τι θέλει και βασικά τον πούτσο του θείου τον έχει σαν εικόνισμα. Επειδή με τον αρραβωνιαστικό μου έχω ποια καθημερινές επαφές, κάνω αντισύλληψη και για το λόγο αυτό όταν γαμιέμαι το ευχαριστιέμαι καλύτερα. Έτσι κι έγινε και με το θείο μου. Με έπαιρνε με το αμάξι του πηγαίναμε σε ένα ξενοδοχείο στην παραλιακή στο Μοσχάτο και εκεί μου πέταγε τα μάτια έξω. Πολλές φορές γύριζα στο σπίτι χωρίς εσώρουχα γιατί από το πάθος του μου τα έσκιζε.

Θυμάμαι την πρώτη μέρα του πήρα πίπα μέσα στο αυτοκίνητο, μόλις φτάσαμε στο ξενοδοχείο δεν προλάβαμε να μπούμε στο δωμάτιο, με πήρε στα χέρια και μου τον κάρφωσε κατ’ ευθείαν στον κώλο μου. Τον έφαγα σαν πουτάνα ασάλιωτο. Μου έριξε και μερικές σφαλιάρες και μετά από ένα σούπερ γλειφομούνι, μου γάμησε και το μουνάκι 2 φορές. Τη μια φορά έχυσε μέσα μου και την άλλη τα πήρα στο στόμα. Το ίδιο βράδυ σχόλασα στις 9 και δεν γύρισα στο σπίτι μέχρι το πρωί. Πήγα κατ’ ευθείαν στο γραφείο την άλλη μέρα γιατί είχαμε όλη τη νύχτα οπαλάκια. Καταλαβαίνετε τι έγινε. Μάτι δεν κλείσαμε όλη τη νύχτα. Πέφτανε τα γαμήσια το ένα μετά το αλλο. Λεπτομέρειες θα σας πω άλλη μέρα.

 

(Copyright protected OW ref: 59645)