Εκδρομή στην Αθήνα

Δημοσιεύθηκε από nikosxs
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Διαβάζω καιρό αυτό το site και έτσι πήρα κι εγώ το θάρρος να στείλω τη δική μου ιστορία. Η ιστορία αυτή συνέβη πριν από 2 χρόνια όταν ήμουν μόλις 18 χρονών.

 

Η ιστορία:

Διαβάζω καιρό αυτό το site και έτσι πήρα κι εγώ το θάρρος να στείλω τη δική μου ιστορία. Η ιστορία αυτή συνέβη πριν από 2 χρόνια όταν ήμουν μόλις 18 χρονών.

Είχαμε βρεθεί με κάτι φίλους στην Αθήνα για διακοπές και όπως ήταν λογικό σαν όλα τα αγόρια τις ηλικίας μας, όλο το βράδυ είχαμε πάρει σβάρνα όλα τα στριπτιτζάδικα και κατά το πρωί αφού είχαμε καυλώσει φουλ κάναμε μια βόλτα στα μπουρδέλο της πόλης ψάχνοντας για να γαμήσουμε. Εγώ λόγο του ότι είχα χαλάσει πολλά λεφτά στα στριπτιτζάδικα, επέλεξα να πάω σ’ ένα στο μεταξουργείο. Ωστόσο παρά το χαμηλό της τιμής του, η πουτάνα ήταν αυτό που λέμε καύλα. Έτσι δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ δεύτερη φορά.

Ήταν από τη Βουλγαρία, Μελαχρινή, με μεγάλα βυζιά, τέλειο κώλο, και απ’ ότι μου είπε 30 χρονών. Με το που μπαίνουμε στο δωμάτιο μου λέει να γδυθώ και να καθίσω στο κρεβάτι. Ξεκίνησε γλείφοντας μου το αυτί βάζοντας μέσα την γλώσσα της κάτι το οποίο με καυλώνει αφάνταστα. Μετά συνέχισε με μια τέλεια πίπα, γλείφοντας μου τα αρχίδια και αφού κατάφερε να με καυλώσει μου έβαλε καπότα και ανέβηκε από πάνω μου και άρχισα να τη γαμάω χουφτώνοντας και ρουφώντας τα βυζιά της.

Συνεχίσαμε έτσι αρκετή ώρα αλλά επειδή ήταν ξεχειλωμένο το μουνί της αποφάσισα να την πάρω από πίσω. Τη γύρισα στα 4 και της έχωσα την πούτσα μου με την μία στον κώλο. Αυτή καθώς τη γάμαγα φώναζε και μου χάιδευε τα αρχίδια. Στο τέλος λίγο πριν χύσω, τη γύρισα για να μου κάνει ισπανικό με τις βυζάρες της και αφού έχυσα μου έβγαλε την καπότα και έγλυψε την πούτσα μου από τα χύσια λέγοντας πως ήταν κρίμα να πάει χαμένος ο κόπος μου. Αφού τελείωσα εγώ, μετά από παρότρυνσή μου δύο φίλοι μου την πήρανε παρτούζα και απ’ ότι μου παν προσπάθησε να τους πάρει και τους δύο ταυτόχρονα στο μουνί της.

Αυτή ήταν η ιστορία μου και ελπίζω να την βρήκατε ενδιαφέρουσα.

 

(Copyright protected OW ref: 59644)