Είμαι το καργιολάκι των Πόντιων (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μετά από την ιστορία που έγραψα με έμενα και τον τσοπάνη, θέλω να σας πω μια από τις ποιο καλές εμπειρίες που μου έτυχαν.

Η ιστορία:

Γεια σας και πάλι.

Πριν πείρου 5 χρόνια έκανα βόλτες σε μέρη που μαζεύει βαρβάτα αρσενικά, πηγαίνω ακόμα και σήμερα αλλά πιο σπάνια. Είχα πάει μια βόλτα από την παλιά λαχαναγορά ελπίζοντας να βρω κάποιον ή κάποιους να παίξω με τα κλαρίνα τους. Συνήθως έβρισκα 50+ ηλικίες και δε με ενθουσίαζε, υπήρχαν φορές που έβρισκα και Αιγύπτιους 20αρηδες με κάτι παλούκια άλλο πράγμα αλλά που ζητούσαν και χρηματική αμοιβή.

Ένα βράδυ που πήγα βόλτα είδα ένα φορτηγάκι με έναν άντρα 28 με 30 όχι κούκλο αλλά αρρενωπό και μαγκάκι. Τον ακολουθώ με το αμάξι τον προσπερνώ τον κοιτάζω και πάω λίγα μετρά πιο κάτω και σταματώ. Με προσπέρνα και φεύγει, αυτό έγινε 2-3 φορές στο τέλος σταματώ και μου λέει αγριεμένος…

•    Συμβαίνει κάτι;

Το μέρος εκεί πιο παλιά κυρίως ήταν γνωστό στέκι για ψωνιστή. Του απαντώ…

•    βόλτα κάνω απλά…

και απαντά…

•    εγώ ψάχνω να γαμήσω κώλο.

•    Για κώλο δεν ξέρω, αλλά ένα τσιμπουκάκι στο περνώ αν θες.

•    Ακόλουθα…

Απάντησε. Με πήγε σε κάτι παλιές αποθήκες, αράζει το φορτηγό και εγώ το αμάξι, κατεβαίνει ανάβει τσιγάρο , αρχίζει να με ρωτάει πως με λένε και τέτοια. Όση ώρα μίλαγα, με έκοβε πάνω κάτω όπως και εγώ. Είχε μέτριο ύψος, πολύ γεροδεμένος, κοντό μαλλί και χονδρά δάχτυλα. Γενικά με καύλωνε σαν επιβήτορας μου. Τον ρώτησα και αυτόν όνομα και από πού είναι μιας και δεν έμοιαζε με Έλληνα και μου λέει Ρώσο-πόντιος, 28 χρονών, παντρεμένος. Εκεί καύλωσα πολύ. Είχε το κλασικό στυλ ρωσσοπόντιου. Χοντρός λαιμός και πολύ δυνατό σώμα.

Πετάξει έξω την πουτσα του, μια κανονική ψωλή 18αρα, χοντρούλα, με μπόλικες τρίχες όπως και στην κοιλιά. Ξεκινώ να ρουφώ ακάποτα. Είχε πολύ ωραία γεύση και ήταν πολύ καθαρή. Τον ρούφαγα 20 λεπτά, με έχυσε στα μαλλιά και ταυτόχρονα μου έχωνε δάχτυλο στο στόμα. Ωραίο τσιμπούκι ήταν. Του έδωσα το κινητό μου και από τότε μέχρι σήμερα του παίρνω τσιμπούκια με γαμάει μέσα στο φορτηγάκι του με τα καφάσια, η σε μια αποθήκη που έχει ένας φίλος του και με γαμάνε και οι 2. Ο φίλος, πουτσαράς απίστευτος, όπως και ο αδελφός του και ο γαμπρός του. Γενικά έχω πάρει όλο το σοι και ελπίζω να φέρει και άλλους. Γαμάνε πολύ άγρια και δε τους νοιάζει αν πονάω. Φυσικά χωρίς καπότα για να με γεμίζουν ποντιακό σπέρμα.

Θα σας περιγράψω και κάποια παρτουζα άλλη στιγμή.

 

(Copyright protected OW ref: 59504)