Αληθινοί έρωτες (αιμομιξία)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μετά από πολύ προσπάθεια, καταλάβαμε τι θέλει να πει ο ποιητής και μαζέψαμε την ιστορία όσο μπορούσαμε. Διαβάστε τη αν θέλετε. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε.

Η ιστορία:

Καλησπέρα σας. Αυτή την ιστορία που θα γράψω, θα την ονομάσω αληθινοί έρωτες αιμομιξία.

Είμαι η Μαρία πενηντατεσσάρων ετών, έχω πεταχτό κώλο, μεγάλα βυζιά, μελαχρινή, παντρεμένη με δυο γιους, ο ένας είναι εικοσιπέντε ετών ψηλός, 1,95 ύψος και η πουτσα του είναι εικοσιένα πόντους και άλλος ο γιος μου είκοσι ετών, ψηλός, 1,81 ύψος και η πουτσα του είναι δεκαπέντε πόντους. Ο άνδρας μου εξήντα-ενός ετών, μελαχρινός, η πουτσα του είναι δεκαοκτώ πόντους. Το κάνουμε τρεις φορές τη μέρα. Να σας πω την αλήθεια δεν με ικανοποιεί πλέον.

Στο σπίτι μέσα κυκλοφορώ με το σουτιέν και το στρινγκάκι. Το πρωί, καθόμασταν με τα παιδιά και τον άνδρα μου και του λέω.

•    Καλημέρα… θες να με ικανοποιήσεις αγάπη μου;… του είπα δήθεν.

•    Θες αλήθεια; Σήκω…

μου λέει μπροστά στα παιδιά. Σηκώθηκαν και τα παιδιά μαζί. Παίρνω πίπα και στους τρεις. Μετά ο άνδρας μου με γαμούσε στον κώλο, ο γιος μου στο μουνί και ο άλλος μου τον έδινε πίπα. Μετά ο καθένας εναλλάξ, μέχρι που με έχυσαν και οι τρεις στο στόμα. Ύστερα ντύθηκαν και πήγαν στις δουλείες τους.

Στην τηλεόραση έβλεπα ο καλύτερος μου φίλος με Λαζόπουλο - Καφετζόπουλο και την Καρύδη στο γαμήσι που έφαγε από τους δυο. Μακάρι να ήμουν εγώ να τους έπαιρνα πίπα.

Τώρα κάθε βράδυ με γαμάνε οι δυο γιοι μου με τον άνδρα μου. Σκέπτομαι να πω του άνδρα μου να σταματήσουμε να κάνουμε έρωτα και να το κάνω με τους γιους.

 

(Copyright protected OW ref: 65580)