Η μοδίστρα τα κάνει όλα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Τον βρήκε το δρόμο για το μουνί της πολλά υποσχόμενης μοδιστρούλας ο τυχεράκιας.

Η ιστορία:

Έχω πάει για σαββατοκύριακο στο σπίτι της δικής μου. Εκεί κατά σύμπτωση είναι η μοδίστρα της, ένα μουνάκι 30 χρόνων, σκέτη καύλα. Ξανθιά, γύρω στο 1.70 και καμιά 60ρια κιλά, αλλά τα δυνατά σημεία της, τα στητά βυζάκια της και το πεταχτό κωλαράκι της. Με το που έφτασα εγώ, η πρόβα για το συνολάκι της δικής μου είχε τελειώσει. Λέω από μέσα μου “τι κρίμα χάσαμε το μάτι”, αλλά τότε ακούω το θεϊκό. “Αύριο θα σας τα έχω έτοιμα και θα σας τα φέρω το μεσημέρι σπίτι”.

Από εκείνη τη στιγμή δεν σκαφτόμουν τίποτα άλλο, αλλά πότε θα έρθει το μεσημέρι. Για καλή μου τύχη, την άλλη μέρα το πρωί, παίρνει το αφεντικό τη δικιά μου και της λέει πως πρέπει να πάει στην εταιρία μαζί με τις άλλες κοπέλες που είναι λογιστήριο, γιατί θα άλλαζαν ένα πρόγραμμα στα κομπιούτερ. Άλλο που δεν ήθελα εγώ.

Κατά της 12, σκάει μύτη το μωρό με τα ρούχα. Αφού ζήτησε τη δικιά μου για να της τα παράδοση, της είπα ότι της έτυχε κάτι απρόοπτο και θα πάρω εγώ τα ρούχα. Μου τα δίνει και πάει να φύγει.

•    Σε παρακαλώ, της λέω, έχω ένα πρόβλημα με το τζιν που φαραώ. Μπορείς σε παρακαλώ να το δεις;

•    Πολύ ευχαρίστως. Που έχετε το πρόβλημα;

•    Εδω στον καβάλο είναι πολύ στενό. Έλα να δεις.

Με το που έρχεται κοντά, βλέπει τον πούτσο μου που είναι έτοιμος να σκίσει το τζιν και σταματά. Τότε την αρπάζω από τα μαλλιά και την γονατίζω μπροστά μου. Σε κλάσματα δευτερόλεπτου, έχω βγάλει τον πούτσο μου και μου κάνει το πιο τέλειο τσιμπούκι. Να γλύφει απαλά το κεφάλι, μετά τον κορμό και τέλος να μου ρουφά τα μπαλάκια. Δεν άντεξα πολύ και τις έριξα τις ριπές μου στο λαρύγγι της. Αυτή σαν καλή πουτάνισα δεν άφησε τίποτα να πάει χαμένο.

Αμέσως την ξαπλώνω στον καναπέ, της κατεβάζω το στρινγκάκι και την αρχίζω σε ένα γλειφόμουν που την έκανα να σπαρτάρα. Δεν άργησε πολύ να χύσει. Αμέσως τη στήνω στα τέσσερα και αρχίζω το σφυροκόπημα. Η γκόμενα να ουρλιάζει από ηδονή κι εγώ τόσο να την ξεσκίζω. Αφού έφτασε η ώρα να χύσω, τη ρωτώ που τα θέλει και μου λέει…

•    όλα μέσα… παίρνω χάπι μη φοβάσαι.

Αφού ηρεμήσαμε λίγο, έπρεπε να φύγει γιατί είχε κι αλλά ρούχα να παραδώσει, αλλά δώσαμε ραντεβού για άλλη μέρα που θα μου δώσει και την πίσω πόρτα.

 

(Copyright protected OW ref: 65581)