Με το θείο καί παλι (Οικογενειακή)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Τα χρόνια πέρασαν αλλά ο κρυφός καημός ακόμα καίει και η πούτσα του θείου της ξαναβρίσκεται μέσα στο μουνί της.

Η ιστορία:

Αν με θυμάστε, είμαι η Σουζάννα, ένα ζωηρό κορίτσι πού τα είχα με τον θείο μου και το γιο του και αργότερα φασώθηκα, στην ουσία με βίασε, ο ξάδερφός μου με ένα φίλο του, αλλά μετά το κορμί μου με πρόδωσε και τούς δεχόμουνα για κάποιο χρονικό διάστημα.

Αυτά πια ανήκουν στο παρελθόν και τα έχω τώρα με ένα καλό παιδί που σύντομα θα παντρευτούμε. Είμαι πολύ ήσυχη στο κρεβάτι, αλλά δεν σας το κρύβω ότι ποτέ δεν έχουν βγει από το μυαλό μου όλα αυτά που ένοιωθα μέσα μου όταν σκυλο-γαμιόμουν με τους άλλους. Πολλές φορές ντρέπομαι γιατί θέλω να πω στον αρραβωνιάρη μου να με γαμήσει σαν να ‘μαι πουτάνα, όπως είχα μάθει δηλαδή.

Όλα πήγαιναν καλά μέχρι πριν λίγο καιρό πού συναντήθηκα με το θείο μου και μου θύμισε τα παλιά. Ομολογώ ότι δεν τον έχω ξεχάσει και τον απέκρουσα αλλά τη δεύτερη φορά που με περίμενε έξω από τη δουλειά μου την ώρα πού σχολούσα δεν μπόρεσα να τον αποφύγω και πήγαμε σε ένα μπαράκι για να με κεράσει ένα ποτό.

Με κέρασε ένα ποτό και μετά ένοιωσα το χέρι του ανάμεσα στα πόδια μου... και καταλαβαίνετε πλέον ότι για μένα ήταν πολύ δύσκολο να συνεχίσω να τον αποφεύγω. Σαν υπνωτισμένη τον ακολούθησα στο πίσω μέρος του μπαρ πού είχε πριβέ δωμάτια για ζευγαράκια και ζήσαμε πάλι ένα αξέχαστο βράδυ. Ανάσα δεν πήρα από τα απανωτά γαμήσια του. Αυτός πια δεν είναι ο θείος πού ήξερα αλλά ένας απλός γαμιάς για μένα που ξέρει τι θέλω και με κάνει ότι θέλει. Καλά μου το έλεγε από παλιά ότι και να παντρευτώ αυτός θα με έχει. Είναι αδύνατο να ξεκολλήσω από αυτόν. Το εργαλείο του είναι φτιαγμένο για πάρτη μου και δεν σας κρύβω ότι νοιώθω υπέροχα όταν με ξεσκίζει. Απλά λυπάμαι τον αρραβωνιάρη μου πού με μοιράζετε με το θείο.

Το τι συνέβη την πρώτη νύχτα που ξανασμίξαμε θα σας το πω την επόμενη φορά, αλλά και κάθε φορά που πηδιέμαι μαζί θα σας τα γράφω με κάθε λεπτομέρεια.

Φιλάκια σε όλους.

 

(Copyright protected OW ref: 58898)