Εγώ η κοπέλα μου και ο δονητής

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Τα αποτελέσματα της καύλας... Ότι να ναι...

Η ιστορία:

Είμαι ο Κώστας, 48 χρονών, από Καλαμάτα. Είμαι 1.80, 90 κιλά και 17 εκατοστά καυλί. Την πρώτη μου σχέση την έκανα στα 15 με την Μαρία, μια καύλα 14 χρονών, με ωραίο κώλο και ένα στενό μουνάκι που τρελαινόμουν να γλείφω.

Η Μαρία τρελαινόταν να τον παίρνει από τον κώλο που τον είχε πολύ περιποιημένο, πάντα καθαρό εξωτερικά και εσωτερικά. Έκανε πάντα κλύσμα πριν συναντηθούμε και τρελαινόταν να γλείφω τον κώλο της και να βάζω μέσα την γλώσσα μου. Αρχικά δυσκολεύτηκα να τις τον ανοίξω, αλλά με πολύ προσπάθεια μετά από ένα μήνα είχε γίνει μουνί.

Έβαζα το χέρι μου μέχρι τον αγκώνα μέσα της και εγώ τον έπαιζα και έχυνα στο στόμα της. Με την Μαρία γαμιόμασταν στο σπίτι μου, αφού εμένα μόνος με τον πατέρα μου. Οι γονείς μου είχαν χωρίσει όταν ήμουν 4 χρονών.

Μια μέρα που είχα ξεμείνει από προφυλακτικά, πήγα να ψάξω στο συρτάρι του πατέρα μου και δεν βρήκα μόνο προφυλακτικά, αλλά και μια πλαστική πούτσα 30 cm που μπήκε κι αυτή στο παιχνίδι με την Μαρία. Εγώ γάμαγα το μουνάκι τις και ταυτόχρονα της έσκιζα τη σούφρα με το ομοίωμα. Όταν έχυσα, συνέχισα να την μαλακίζω μέχρι που έχυσε και αυτή.

Ντυθήκαμε, βάλαμε το ομοίωμα στην θέση του και φύγαμε. Πήγαμε μια βόλτα στο πάρκο και καθώς η Μαρία ήταν ακόμα καυλωμένη, έβαλα το χέρι μου κάτω από τη φούστα της και την μαλάκισα μέχρι να γίνει το βρακί της μούσκεμα. Το έβγαλε μέσα στο πάρκο μπροστά στον κόσμο και πήγε ο καθένα σπίτι του. Εγώ έχοντας πάρει το βρακί τις για να έχω κάτι να με καυλώνει και να παίζω το καυλί μου για πάρτη της.

Οι εμπειρίες μου με την Μαρία μόλις ξεκίνησαν, γιατί μια δυσκοιλιότητα ήταν η αιτία να μου κάνει κλύσμα η Μαρία και να καταλάβω την καύλα του πρωκτικού sex.

 

(Copyright protected OW ref: 58068)