Μάθημα μπιλιάρδου (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Γεια σας. Εδώ και καιρό διαβάζω τις ιστορίες και έχω καυλώσει αρκετές φορές με κάποιες. Θα σας διηγηθώ μια ιστορία που συνέβη πριν 10 χρόνια.

Η ιστορία:

Πήγαινα σε ένα μπιλιαρδάδικο τα περιοχής μου και έπαιζα μπιλιάρδο με φίλους. Κάποια φορά που πήγα, ενώ πίστευα πως θα βρω φίλους εκεί, δεν βρήκα κανέναν. Είπα να φύγω, άλλα προς μεγάλη μου έκπληξη, έρχεται ο Κ. και με ρωτάει.

-    Γιατί φεύγεις;

-    Ψάχνω τους φίλους μου. Μήπως πέρασε κανένας από εδώ;

-    Όχι κανείς. Αν θες περίμενε μήπως έλθουν και αν δεν έλθουν θα κάτσεις μαζί μου. Στο τέλος, μόλις κλείσω το μαγαζί, θα σου μάθω και κάποιες καλές κινήσεις για να είσαι ο καλύτερος στο μπιλιάρδο.

Τελικά δεν ήρθε κανένας και ήρθε η ώρα να κλείσει.

-    Περίμενε και έρχομαι, μου είπε.

Πήγε μέσα, έβαλε μια φόρμα και ήρθε.

-    Είσαι έτοιμος να γίνεις πρωταθλητής του μπιλιάρδου;

Γνέφω καταφατικά και φτιάχνει της μπάλες. Με στήνει έτσι ώστε να χτυπήσω της μπάλες. Στην αρχή έριξα μια σε μια τρύπα, μετά όχι και με κτυπάει σιγανά στην πλάτη.

-    Κάθε φορά που δεν θα βάζεις τη μπάλα στην τρύπα μέσα, θα τις τρως, και γελάει.

Με τα λίγα και τα πολλά, αυτό συνεχίστηκε για ώρα, ώσπου κατάλαβα το σκληρό πούτσο του στο κωλαράκι μου. Άρχισε να παίρνει θάρρος, να με χουφτώνει και να μου πιάνει τα βυζιά. Καύλωνα τρελά και εκεί ξεκίνησε ένα τρελό παιχνίδι με της γλώσσες μας. Κάποια στιγμή μου λέει…

-    σκύψε και ρούφα με πουστράκι.

Εκεί τρελάθηκα από καύλα και δίχως δεύτερη, έπεσα στα γόνατα και του ρούφαγα το χοντρό και μεγάλο πούτσο του. Σε λίγο άρχισε να αδειάζει με την μάνικα του ένα ποταμό από χύσια ζεστά και αλμυρά. Με πνίγει, αλλά καταπίνω όσα μπορώ. Μετά με γυρίζει μπρούμυτα και αρχίζει να χαδεύει την παρθένα τρυπούλα μου. Μου έκανε ένα ωραίο γλειφοκώλι, ενώ μου έβαζε ένα δάκτυλο. Με το που το συνήθισα δυο και μετά και τα τέσσερα δάκτυλα του. Είχα τρελαθεί από καύλα. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο, αλλά και υπέροχο. ούρλιαζα από καύλα. Κάποια στιγμή σταματάει και αρχίζει να χαϊδεύει την κωλοτρυπίδα μου με το πουτσοκέφαλο του που ήταν σαν λουκάνικο χωριάτικο. Έτσι όπως το τρίβει, σπρώχνει με δύναμη και νιώθω να με ανοίγουν στα δυο. Φώναζα και τον παρακαλούσα να σταματήσει, αλλά που. Με γάμαγε δυνατά, μου έριχνε χαστούκια και με έβριζε, ώσπου έχυσε μέσα μου.

Με αγκάλιασε και με φίλησε. Ήταν υπέροχα. Από τότε και για δυο χρόνια, ήμουν η πουτάνα του. Με γαμούσε αυτός και μετά έφερε και φίλους του.

Άλλη φορά η συνέχεια.

 

(Copyright protected OW ref: 61922)