Πρώτη φορά από chat (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Όλα ξεκίνησαν πριν πέντε χρόνια περίπου, όταν ήμουν στα είκοσι δύο. Είχα μπει σε ένα chat και χωρίς να το καταλάβω μίλαγα με έναν άντρα τριανταπεντάρη.

Ανταλλάξαμε τηλέφωνα και συναντηθήκαμε έξω σε ένα πάρκινγκ. Μπήκα στο αυτοκίνητο του και θα πηγαίναμε στο εξοχικό του. Σε όλη τη διαδρομή μου έπιανε το μπούτι και μου άρεσε. Αν και δεν ήτανε πολύ ωραίος είχε μια ωραία ζεστή φωνή.

Όταν φτάσαμε έβαλε ποτάκι και μια τσόντα για να χαλαρώσουμε. Άρχισε να με γδύνει σιγά-σιγά και μου έβγαλε το στρινγκάκι με τα δόντια του. Ήταν η πρώτη φορά που μου έκανα κάτι τέτοιο και είχα αγχωθεί μα αφέθηκα σε αυτόν.

Με έγλυψε παντού και άρχισα να χαλαρώνω. Του έβγαλα το παντελόνι και πετάχτηκε ένα λεπτό αλλά μακρύ καυλί ζουμερό με πολλά υγρά και αμέσως το κατάπια.  Ήταν πικάντικο ωραίο και μεγάλωνε κι άλλο.

Με καθοδηγούσε ο ρυθμός του χεριού του όλο και πιο γρήγορα. Ξαφνικά με τραβάει, με γυρνάει στα τέσσερα, και το βυθίζει μέσα μου. Ούρλιαξα... Ένιωσα ένα υγρό κάψιμο αλλά μου άρεσε τρελά. Άρχισε να επιταχύνει συνεχώς και με τρέλαινε. Μόνο τα μουγκρητά μας ακουγόντουσαν. Δεν μιλάγαμε καθόλου.

Με γυρίζει και πάλι και σηκώνει τα πόδια μου ψηλά και αρχίζει να με γαμάει από μπροστά για να τον βλέπω. Καθώς με γάμαγε άρχισε να χαμηλώνει σιγά-σιγά και να μου γλύφει και να μου φιλάει την κοιλιά και όλο χαμήλωνε μέχρι που ενώ με γάμαγε έφτασε να μου γλύφει τον πούτσο ταυτόχρονα.

Ήταν πολύ λεπτός και ευλύγιστος. Ήταν τρομερή η αίσθηση. Άρχισε να επιταχύνει συνεχώς μέχρι που χωρίς να το καταλάβω τον έχυσα στο στόμα. Τότε για να με τιμωρήσει, τραβήχτηκε και ήρθε και με έχυσε και αυτός.

Κατάπια μερικά και μου άρεσαν τρελά. Ντυθήκαμε και δεν ξανά ειδωθήκαμε ποτέ.

Ήταν ωραία αν και ρομαντικά. Για πρώτη φορά τώρα μ’ αρέσουν τα πιο άγρια γαμήσια με μεγάλες ψωλές και πολλούς άντρες μαζί. Να είμαι το πουτανάκι τους και να τους κάνω όλα τα χατίρια.