Γαμήσι με τον σπιτονοικοκύρη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η καυλιάρα φίλη μας ήθελε πούτσο και της τον έδωσε ο σπιτονοικοκύρης της...

Η ιστορία:

Γεια σας, είμαι η Κατερίνα. Είμαι 24 χρονών φοιτήτρια στα Γιάννενα, ξανθιά με πολύ ωραίο κώλο και γενικά αρκετά καυλιάρα. Γαμιέμαι πολλές φορές μόνη.

Πριν ένα μήνα είχα βγει σε γνωστό μπαρ της περιοχής. Εκεί ήταν και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μου (ψηλός, μελαχρινός, γύρω στα 30, με καλογυμνασμένο σώμα). Χαιρετηθήκαμε. με πλησιάζει και αρχίζει να μου λέει πόσο όμορφη είμαι και διάφορα. Άρχισα να καυλώνω και έτσι όπως είχε κολλήσει πάνω μου, καθώς δεν φόραγα και σουτιέν, φάνηκε ο ερεθισμός μου. Τι ντροπή. Δεν πρόλαβα να πω τίποτα, με πιάνει και με φιλάει. Δεν αντιστάθηκα. Εκεί στα σκοτεινά που καθόμασταν, βάζει το δάχτυλο του στο υγρό μουνάκι μου και αρχίζει να με γαμάει με το χέρι του.

Δεν άντεχα άλλο, προσπαθούσα να κρατηθώ, αλλά μάταια. Σκύβω στο αυτί του και του λέω ότι χύνω. Μου είπε να φύγουμε. Πήγαμε σπίτι και άρχισε να πιπιλίζει τις καυλωμένες ρώγες μου. Τις δάγκωνε.

Είχα τρελαθεί. Κατεβαίνει στο μουνάκι μου. Μόλις ένιωσα τη γλώσσα του δεν άντεξα και έχυσα. Θέλω να γαμήσω το κωλαράκι σου… μου είπε. Δεν αντιστάθηκα. Του παίρνω πίπα και αυτός μου έχει βάλει ήδη 3 δάχτυλα. Καύλα!!! Μπαίνει στην κωλάρα μου και τη σκίζει. Χύνει μέσα.

Το μουνί μου έσταζε. Έπρεπε να με γαμήσει επειγόντως. Του είπα ότι θέλω να με γαμήσει και μου είπε να περιμένω. Άρχισα να γαμιέμαι μόνη. Αυτός στο θέαμα καύλωσε και μου τον καρφώνει όλον μέσα. Έχυνα συνέχεια. Είχε έναν ικανοποιητικό πούτσο και αρκετά χοντρό. Χύσαμε και οι 2 μαζί.

Το επόμενο πρωί γαμηθήκαμε ξανά. Εδω κι ένα χρόνο σκίζει την μουνάρα μου.

 

(Copyright protected OW ref: 56633)