Το μαύρο αγόρι

Δημοσιεύθηκε από Sgirl
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Τα απρόσμενα είναι τα καλύτερα, όπως μας αφηγείται η φίλη μας που έφαγε την ψωλάρα του μαύρου...

Η ιστορία:

Ήταν καλοκαίρι πριν 7 χρόνια και είχα πάει διακοπές με την κολλητή μου. Ήμουν μόλις 17 χρονών. Το μουνάκι μου ήταν στις καύλες του.

Το βράδυ, αφού γυρίσαμε από την παραλία κάναμε μπανάκι και χαλαρώσαμε για να βγούμε έξω. Όλα κυλούσαν υπέροχα και αφού ετοιμαστήκαμε, ξεκινήσαμε για ένα ακόμη χαοτικό βράδυ.

Πήγαμε σε ένα μπαράκι και αρχίσαμε να πίνουμε και να χορεύουμε. Ξαφνικά νιώθω από πίσω μου να με αγγίζει ένα σώμα. Γυρνώ και βλέπω ένα μαύρο ψηλό αγόρι. Τρελάθηκα… άρχισα να χορεύω μαζί του και πολύ σύντομα μου έβαζε το χέρι του μέσα στο μουνάκι μου.

Είχα τρελαθεί από την καύλα. Μετά από λίγο, δεν άντεξα. Τον πήρα από το χέρι και πήγαμε στο δωμάτιο που είχαμε νοικιάσει. Ήταν μαύρος και ούτε τα ελληνικά δεν ήξερε να μιλάει καλά-καλά. Με μια κίνηση μου βγάζει το φόρεμα και με ξαπλώνει. Αρχίζει να με γλείφει στις καυλωμένες μου ρόγες. Έτρεμα από καύλα καθώς ρουφούσε τις βυζάρες μου.

Φτάνει στο καλοξυρισμένο μου μουνάκι και αρχίζει να με γλείφει ασταμάτητα, μέχρι που άρχισα να χύνω στην γλώσσα του. Τα υγρά μου έτρεχαν ανάμεσα από τα πόδια μου και αυτός να τα ρούφαγε όλα.

Του κατέβασα το παντελόνι και βλέπω ένα τεράστιο καυλί, μαύρο, με μεγάλα αρχίδια, έτοιμο να με γαμήσει. Τον παίρνω στο στόμα μου και αρχίζω να τον πιπώνω. Τα αρχίδια του τεράστια. Ήμουν έτοιμη να γαμήσει την μουνάρα μου. Με βάζει στα τέσσερα και μου τον χώνει όλο μέσα. Βογκούσα σαν ξεσκισμένη πουτάνα. Με γαμούσε όσο πιο δυνατά μπορούσε. Ένοιωθα το μουνί μου να ανοίγει. Με έβαλε πάνω στον πούτσο του και άρχισα να ξεσκίζομαι και να φωνάζω από την καύλα. Έχυνα ασταμάτητα η καργιόλα. Με σήκωσε γρήγορα και ήλθε πάνω μου. Άρχισε να με χύνει στο στόμα. Τα ήπια όλα, μέχρι που στο τέλος με κατούρησε κιόλας. Από τότε δεν τον ξανά είδα ποτέ.

 

(Copyright protected OW ref: 56272)