Η εξομολογηση της

Δημοσιεύθηκε από suduses
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η φίλη  μας εξομολογείται  την αναστάτωση που της έφερε η σκέψη του  φίλου της...

Η ιστορία:

Χθες το ξενυχτήσαμε πάλι αρκετά και ενώ θα μπορούσα και θα ήθελα να μιλώ μαζί σου όλο το βράδυ, έπρεπε να πάω για ύπνο. Ξάπλωσα αμέσως, αλλά φυσικά δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Σκαφτόμουν όλη τη συζήτηση που είχαμε και ήμουν τρομερά ερεθισμένη. Το μυαλό μου γεμάτο από τις κουβέντες σου και το μουνάκι μου υγρό. Έφερα στο μυαλό μου τη σκηνή που σε αρνήθηκα και την έκφραση σου. Το πόσο πολύ σε νευρίασα και σε καύλωσα που το έκανα και τρελάθηκα. Δεν άντεξα λοιπόν και άρχισα να χαϊδεύομαι. ‘Έφερα τα χέρια μου στο πρόσωπο μου και με τα δάχτυλα και με τον αντίχειρα χάιδεψα τα χείλη μου τα έτριψα με ένταση. Έβαλα στο στόμα μου τα δάχτυλα μου και αισθανόμουν σαν αν είσαι εσύ. Κατέβηκα στο λαιμό μου, στους ώμους μου, κατέβασα τις ράντες από το φανελάκι μου και χάιδεψα το στήθος μου. Το χούφτωσα με ένταση. Αισθανόμουν τις σκληρές ρόγες μου στην μαλακή μου παλάμη.

Τα χέρια μου συνέχισαν την πορεία και με τις παλάμες μου χάιδεψα την κοιλιά μου. Έβαλα τα χέρια μέσα από το λάστιχο τις πυτζάμας και την κατέβασα. Το στρινγκάκι μου ήταν και αυτό μούσκεμα. Το ξεφορτώθηκα και αυτό. Άνοιξα τα πόδια μου και χαϊδεύτηκα από τα γόνατα μου και προς τα πάνω. Το μουνάκι μου ήταν μούσκεμα. Τα υγρά μου παντού. Χάιδεψα την κλειτορίδα μου κυκλικά και απαλά. Το κορμί μου τραντάζεται ολόκληρο. Βάζω το ένα μου πόδι πάνω στην πλάτη του καναπέ και μου βάζω δάχτυλο. Είναι το δικό μου χέρι αυτό που το κάνει μα αισθάνομαι ότι είσαι εσύ. Το δικό σου μεγάλο και χοντρό δάχτυλο είναι μέσα μου και με πηδάει με δύναμη και άγρια.

Ανεβαίνεις και πάλι στην κλειτορίδα μου και αυτή τη φορά την τρίβεις με ένταση και δύναμη. Είμαι τόσο μούσκεμα που γλιστράει το χέρι σου. Ανασηκώνω την λεκάνη μου για να το κάνεις καλύτερα και κουνιέμαι ολόκληρη στο ρυθμό σου.

Είναι σκέτη τρέλα. Δεν μπορώ να κρατηθώ. Φυσικά δεν αργώ να τελειώσω. Από ώρα ήμουν έτοιμη. Βογκάω δυνατά κοντά στο αυτί σου και τρέμω ολόκληρη. Σκέπτομαι πότε θα έρθει η ώρα να μου το κάνεις αυτό από κοντά.

Τώρα είναι πρωί που σου τα γράφω αυτά και έχω πάλι αναστατωθεί. Πάω να κάνω έναν δυνατό καφέ και επιστρέφω.

 

(Copyright protected OW ref: 55290)