Η αρχή ενός... (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η πρώτη σεξουαλική επαφή του με άνδρα στο λύκειο...

Η ιστορία:

Γεια είμαι ο Βαγγέλης και μένω στη Θεσσαλονίκη από τότε που γεννήθηκα . Κατά την διάρκεια της εφηβείας μου ήρθε η απόλαυση που ένιωθα με τους άντρες, άλλα που ποτέ δεν μπορούσα να ζήσω.


Μέχρι μια μέρα στο σχολείο όταν πήγαινα 1η λυκείου. Εγώ είμαι ένα όμορφο παιδί και λίγο χοντρούλης αλλά με σφικτό σώμα και πολλοί το χαρακτηρίζουν γυμνασμένο λόγο των μεγάλων πλατών που ποτέ δεν γύμνασα. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα ζούσα στο λύκειο κάποια σεξουαλική στιγμή με άντρα, αλλά ούτε με γυναίκα γιατί είμαι γενικώς αρκετά ντροπαλός σε τέτοια θέματα.

Όμως μια μέρα την ώρα της γυμναστικής πήγα τουαλέτα και εκεί είδα τον Απόστολο. Ένα παιδί ίδια ηλικία με μένα, λεπτό και γυμνασμένο. Αυτός είχε κοπέλα και φαινόταν εύκολα λόγω τον συνεχόμενων φιλιών και χουφτωμάτων που έπεφταν. Εκείνη την ώρα άλλαζε γιατί έπαιζε ποδόσφαιρο πριν. Αφού πήγα τουαλέτα βγήκα και τον είδα μισόγυμνό μόνο με το παντελόνι να κάνει αέρα με την μπλούζα. Πήγα να πλύνω τα χέρια μου και μετά πήγα λίγο πιο πίσω για να φτιάξω λίγο τα μαλλιά μου.

Καθώς ήμουνα πίσω έρχεται αυτός, με κολλάει στον τοίχο και άρχισε να με φιλάει. Να με φιλάει με ένα πάθος όπως πότε δεν είχε φιλήσει την καπελά του. Ταυτοχρόνως με χούφτωνε με τα χέρια του και το δασύτριχο στήθος του ακουμπούσε το δικό μου. Εγώ δεν τον σταματούσα αλλά καθόμουνα και το απολάμβανα. Κάποια στιγμή αρχίζει να φιλά τον λαιμό μου και ταυτόχρονα άνοιγε το τζιν μου. Κατέβαινε προς τα κάτω και άρχισε να ρουφάει τον καυλωμένο μου πούτσο σαν τρελός . Ήταν το πρώτο τσιμπούκι που μου έχουν πάρει και μάλλον το καλύτερο μέχρι τώρα. Με βασάνιζε γιατί ενώ πήγαινα να χύσω, με σταματούσε, Έτσί με τσιμπούκωνε για 15 λεπτά. 15 λεπτά απόλυτης καύλας. Αφού έχυσα μέσα στο στόμα του μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο, μου έβαλε ένα χαρτί στην παλάμη μου και έφυγε. Το χαρτί έλεγε… την Παρασκευή έλα στο σπίτι μου στις 8 το πρωί. Εκείνη την Παρασκευή δεν είχαμε σχολείο.

Μετά από 3 μέρες αδιαφορίας εκ μέρος του, έφτασε η μέρα που περίμενα. Πήγα σπίτι του, χτύπησα το κουδούνι και μου άνοιξε αυτός μόνο με το μποξεράκι και με την γυμνασμένη του κορμάρα σε κοινή θέα. Με έπιασε από το λαιμό, με έβαλε μέσα. έκλεισε με δύναμη την πόρτα και άρχισε να με φιλάει και να με κατευθύνει σε ένα δωμάτιο. όπου με έριξε σε ένα διπλό κρεβάτι και άρχισε να με γδύνει. Όταν έμεινα μόνο με το μποξεράκι, άρχισε να με φιλάει και σιγά-σιγά να κατεβαίνει προς τις ρώγες μου και έφτασε στον πούτσο μου. Όταν ήταν έτοιμος να τον γλείψει τον άρπαξα τον έβαλε στον κρεβάτι με εμένα από πάνω. Έγλειψα το στήθος, τους κοιλιακούς του, τις ρώγες του και έφτασα στον πούτσο του. Άρχισα να τον γλείφω προσπαθώντας να τον μιμηθώ. Ήταν η πρώτη μου πίπα. Εκεί που ήταν έτοιμος να χύσει, με άρπαξε, πήρε ένα προφυλακτικό από το ντιβάνι, μου το έβαλε και έβαλε τον πούτσο μου μέσα στην τρύπα του και άρχισα να τον γαμάω. Εγώ δεν έκανα τίποτα. Μόνος έκανε τα πάντα. Σε μια στιγμή ενώ τον γάμαγα αυτός έπαιζε με την πούτσα του και έχυσε στην κοιλιά μου. Σηκώθηκε τα έγλειψε και με πίπωσε μέχρι να χύσω.

Έπειτα κούρνιασε στην αγκαλιά μου και κοιμήθηκε για 2 ώρες μέχρι τις 12 το μεσημέρι. Όταν ξύπνησε, με φίλησε και μου είπε ότι πρέπει να φύγω. Μετά από εκείνη τη μέρα άρχισε μια σχέση που κρατά μέχρι και τώρα.


Συνεχίζεται…

 

(Copyright protected OW ref: 55138)