Βλέποντας gay τσόντα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Τα γούστα του ζευγαριού βγήκαν βλέποντας gay πορνό...

Η ιστορία:

Η ιδέα πως θα πηδιόμασταν με την Άννα βλέποντας gay τσόντα με είχε συνεπάρει. Το κορίτσι μου, γνωρίζοντας τις αμφισεξουαλικές μου διαθέσεις χρόνια τώρα, μου πρότεινε εκείνο το βράδυ να βάλουμε στον υπολογιστή ένα σκληρό gay πορνό.

Ήθελε να με δει να καυλώνω με όλους αυτούς τους άντρες που πηδιούνται και έτσι γεμάτος από σπέρμα, να τελειώσω μέσα της.  Εντάξει, σοκαρίστηκα στην αρχή, αλλά αμέσως σκλήρυνα στην ιδέα. Έτσι, η πρόταση δεν άργησε να πραγματοποιηθεί. Διάλεξα λοιπόν μια ταινία με δυο παλικάρια σε φάση 69 - κάβλα πραγματικά. Η Άννα, ημίγυμνη, φορώντας ένα μικρό κυλοτάκι και ένα λευκό μπλουζάκι στενό έτσι ώστε να διαγράφει τέλεια το στήθος της, ακουμπούσε στο γυμνό μου στέρνο βλέποντας την ταινία.

Σύντομα παρατήρησε το φούσκωμα στο μποξεράκι μου και δίχως να χάσει χρόνο, έχωσε το χέρι της μέσα. Στην αρχή με χάιδεψε, στα αρχίδια, στον πούτσο, το χέρι της έπαιζε με όλο εκείνο το σημείο. Στο μεταξύ η ταινία άρχισε να γίνεται πιο βαριά. Ο τύπος είχε στηθεί και τον έπαιρνε ενώ βόγκαγε δυνατά. Είχα χαθεί στην ταινία και δεν κατάλαβα πότε η Άννα είχε χώσει το εργαλείο μου στο στόμα της. Ο τύπος γαμιόταν στην οθόνη, και εγώ φασωνόμουν με την κοπέλα μου - κάβλα!

Σύντομα άρχισα να συσπάμαι και το κορίτσι κατάλαβε πως πλησίαζα. Τότε, και ενώ με το ένα χέρι έπιανε τον πούτσο που ανεβοκατέβαινε στο στόμα της, με το άλλο χούφτωνε τα μπαλάκια μου, ενώ ένα της δάχτυλο χάιδευε την τρύπα μου.

Δεν χρειάστηκε πολύ για να τελειώσω. Έχυνα και έχυνα μέσα στο στόμα της ενώ την ίδια ώρα έβλεπα τον τύπο να αδειάζει και αυτός στους κοιλιακούς του παρτενέρ του.

Απλά κάβλα η όλη φάση.

Η Άννα απομακρύνθηκε από τον πούτσο μου, με κοίταξε και χαμογέλασε. Τότε πλησίασε και με φίλησε. Ενστικτωδώς έχωσα την γλώσσα μου βαθιά. Δεν είχα γευτεί ποτέ το σπέρμα μου, αλλά η φάση ήταν απίστευτη. Εκείνη, συνέχιζε να παίζει απαλά με τα μπαλάκια μου, και εγώ να πίνω τους χυμούς μου από τα χίλια της.

 

(Copyright protected OW ref: 55098)