Ο γείτονας (2o μέρος Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η καλή γειτονία συνεχίζεται με τον Δημήτρη και ο φίλος μας έχει χορτάσει πούτσα. Αλλά θα μου πείτε... χορταίνει κανείς την πούτσα;

Η ιστορία:

Αφού είχαμε κάνει την πρώτη επαφή και περάσαμε καλά πριν κανένα μήνα περίπου, ο γείτονας ξαναχτύπησε. Την πρώτη φορά με είχε πετύχει σε μια φάση όπου κατάλαβε πως να εκμεταλλευτεί και χαρίσαμε τρελές στιγμές ο ένας στον άλλο. Καθώς εγώ παθητικός, πάντα στο σεξ, του έδωσα το κωλαράκι μου με τη μια όταν δόθηκε η ευκαιρία.

Έτσι με το Δημήτρη είχε αρχίσει μια τέλεια φάση στη ζωή μου, που μας πάει ακόμα και σήμερα. Μακριά και κρυφά από πολλούς, όπου πηδιόμαστε τρελά. Χθες λοιπόν ο Δημήτρης πετάχτηκε άλλη μια γρήγορη φορά στο σπίτι μου, λέγοντας στην γυναίκα του ότι έρχεται εδώ να του δώσω κανένα παιχνίδι για τον υπολογιστή του. Η κοπέλα είναι πανέμορφη, με τέλειο κορμί και ο Μήτσος τη λατρεύει. Η αλήθεια είναι όμως πως το κωλαράκι του φίλου του είναι άλλη καύλα.

-    «Sorry που ήρθα πάλι έτσι ρε μανάρι».

-    «Δεν πειράζει. Εδώ καθόμουν στην τηλεόραση, δεν έκανα τίποτα».

«Ήμουν σπίτι και σκαφτόμουν συνέχεια αυτό που σου έκανα την άλλη φορά και… αλήθεια ρε Πέτρο, δεν ξανάνιωσα έτσι ποτέ άλλη φορά. Καύλωσα πάρα πολύ στις σκέψεις.

-    «Έλα τότε ρε μωρό μου να ξαλαφρώσεις…»

και με γρήγορες κινήσεις, τον έφερα μπροστά μου, του κατέβασα το παντελόνι και το καυλί του παλλόταν πάνω στα μούτρα μου.

-    «Μανάρι μου είσαι τρελά καυλωμένος…»

Ο Δημήτρης δεν άντεξε και αφού μπήκε στο στόμα μου δυο με τρεις φορές, μου πέταξε τα χύσια του στο λαρύγγι μου κι εγώ του τα έπινα κοιτώντας τον λάγνα και καυλωμένα.

-    «Έχεις ώρα να κάνω μπανάκι για να με γαμήσεις λίγο μωρό μου;»

-    «Ρε συ έχω πει στην Έλενα ότι ήρθα να πάρω δυο παιχνίδια. Πάω σπίτι λοιπόν να δω πως θα ξαναφύγω κι έρχομαι».

-    «Οκ τότε μανάρι. Πάω να κάνω μπανάκι και να παίξω λίγο με τους δονητές μου για να με βρεις έτοιμο».

Μετά λοιπόν από δυο ώρες ο Δημήτρης όχι μόνο ήρθε, αλλά ήρθε και έκατσε σχεδόν όλο το βράδυ, αφού έστειλε την Έλενα σε μια φίλη της. Περάσαμε τέλεια βλέποντας τσόντες με πρωκτικό σε γκόμενες. Με γάμαγε ανελέητα, κάνοντας στο τέλος της νύχτας το κωλαράκι μου ανοιχτό σαν βραχιόλι, τόσο που τον έπαιρνα μέσα μου μαζί με το δονητή μου. Με γάμησε τουλάχιστον τέσσερις φορές κι εγώ είχα τρελαθεί, τόσο πολύ που στο τέλος έπινα τα χύσια του σαν νερό.

Ήταν φοβερός ο γαμιάς μου ο Δημήτρης και είχε και ένα παπόρι θηρίο. Είχα βρει την υγειά μου με το μωρό. Έχω γνωρίσει και τη γυναίκα του για το ξεκάρφωμα και πετάγομαι κι εγώ στο σπίτι τώρα τελευταία για καμιά πίπα, όταν είναι μόνος, μη μας πάρουν και χαμπάρι.
(Copyright protected OW ref: 65585)