Πρώτη μου φορά με άνδρα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ένα σεξουαλικό απωθημένο βρίσκει το δρόμο του προς την ολοκλήρωση.

Η ιστορία:

Είμαι παντρεμένος, όμορφος άνδρας, 35 χρονών, με πολλές εμπειρίες στις γυναίκες. Έχω ωραίο σώμα, μεγάλα προσόντα, αρκετά χρήματα ώστε να περνάω καλά, ακόμα και τώρα που παντρεύτηκα.


Είχα μια φαντασίωση που ήθελα να τη ζήσω από καιρό. Έβαλα μια αγγελία σε ένα site και ζητούσα άνδρα που να θέλει να του πάρω τσιμπούκι. Μόνο αυτό. Χωρίς ξεφτίλες και πουστριλίκια.

Ένας από αυτούς που απάντησε, μου έστειλε φώτο χωρίς πρόσωπο και ομολογώ ότι μου άρεσε. Βρεθήκαμε σε ξενοδοχείο που έκλεισα ένα Σάββατο κατά τις 9. Είχα ήδη πιει 2-3 ποτά όσο τον περίμενα. Σε κάποια φάση η πόρτα χτύπησε και άνοιξα. Είδα ένα νεαρό αγόρι γύρω στα 25, λεπτό, συμπαθητικό. Του έβαλα ποτό και καθίσαμε στο κρεβάτι.

Η αμηχανία μου ήταν ολοφάνερη. Ου είπε ότι το έχει ξανακάνει και άρχισε να βγάζει τα ρούχα του. Έμεινε με το σλιπάκι του όταν του είπα να σταθεί όρθιος μπροστά στον καθρέφτη του δωματίου. Η φαντασίωση μου πλησίαζε στο να γίνει πραγματικότητα.

Ήπια μονορούφι το ποτό μου και γονάτισα μπροστά του. Άρχισα να τον χαϊδεύω πάνω από το εσώρουχο του και έδειξε να του αρέσει. Τον άκουσα να λέει "πάρ’ τον στο στόμα σου" και του κατέβασα το σλιπ. Πετάχτηκε ένα αρκετά μεγάλο εργαλείο, ξυρισμένο, σε σχήμα μπανάνας.

Άρχισα να το παίζω πάνω-κάτω και σκλήραινε συνεχώς. Ξαφνικά μου έπιασε το κεφάλι και το οδήγησε πάνω στο καυλί του. Είχα ένα πούτσο στο στόμα μου.

Τον ρουφούσα μουγκρίζοντας και του χάϊδευα τα μπαλάκια. Η ψωλή του μεγάλωνε και γίνονταν πιο σκληρή όταν τον άκουσα να μου λέει πόσο ωραία πίπα του παίρνω. Αφού είχα συνηθίσει πλέον την ψωλάρα του στο στόμα μου, έβγαλα τον πούτσο μου και άρχισα να τον παίζω σαν τρελός. Έχυσα σε λίγα λεπτά στο πάτωμα και συνέχισα να ρουφάω την πουτσάρα του νεαρού, η οποία είχε γίνει σαν κάγκελο και μου πονούσε τον ουρανίσκο.

Είχα τρελαθεί από την κάβλα και μου ξανασηκώθηκε. Δεν περίμενα τέτοια φάση. Του έπαιρνα πίπα με μανία. Ένιωθα τη σκληρή του ψωλάρα στα χείλια μου, στη γλώσσα μου, μέχρι το λαιμό μου. Ήταν απίστευτο… ένας πούτσος μπαινόβγαινε στο στόμα μου και γαμούσε το λαρύγγι μου. Ότι έκανα τόσα χρόνια εγώ και τόσες φορές σε γκόμενες.

Δεν ένοιωθα gay. Δεν ένοιωθα ενοχές. Μου άρεσε απίστευτα. Σε κάποια φάση μου φώναξε… "χύνω… σε χύνω" και παίζοντας τον δυνατά μου πέταξε τα καυτά του χύσια στο πρόσωπο, το λαιμό και λίγα στο στόμα, τα οποία έφτυσα.

Ηρεμήσαμε, μου είπε ότι του άρεσε πολύ και με ρώτησε αν θέλω να με γαμήσει. Αρνήθηκα ευγενικά και του είπα ότι μόνο αυτό ήθελα να δοκιμάσω προς το παρόν. Από τότε δεν το έχω ξανακάνει. Ντράπηκα λίγο όταν συνήλθα, αλλά άξιζε.
(Copyright protected OW ref: 54966)