Γαμήσι απ' τον μπαμπά, ξύλο απ τη μαμά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο τίτλος της ιστορίας τα λέει όλα. Κάποια γούστα βγαίνουν από εκεί που δεν τα περιμένεις... Η ιστορία:

Με λένε Νίκο. Οι γονείς μου με φωνάζουν Νικολάκη. Είμαι 18 χρονών και η ιστορία που θα σας διηγηθώ έγινε πριν δύο μήνες.

Εδώ και πέντε χρόνια ο πατέρας μου μπαινοβγαίνει στην φυλακή για μικροαπατεωνιές. Κάθε φορά που έβγαινε ερχόταν σπίτι, πήγαινε με την μάνα μου στο δωμάτιό τους και έκαναν έρωτα.

Πριν δύο μήνες λοιπόν χτύπησε την πόρτα του άνοιξα και αμέσως με ρώτησε που είναι η μάνα μου. Όταν του είπα ότι έχει βγει με την θεία μου, μου είπε πως επειδή ήταν πολύ καυλωμένος, να πάω στο δωμάτιο της μητέρας μου να ντυθώ γυναικεία και να έρθω στο σαλόνι να με γαμήσει. Φυσικά αρνήθηκα, αλλά όταν έφαγα μια δυνατή σφαλιάρα έφυγα για το δωμάτιο.

Εκεί φόρεσα μαύρο στρίνγκ, μαύρο κολλάν, κόκκινο σουτιέν και κόκκινη μπλούζα. Βγήκα έξω τρέμοντας και τρόμαξα ακόμα περισσότερο όταν είδα τον πατέρα μου γυμνό. Η αλήθεια πάντως είναι πως όταν πρόσεξα την τεράστια πούτσα του καύλωσα. Μου είπε να πάω κοντά του και να γονατίσω. Το έκανα αμέσως και χωρίς να το καταλάβω είχα την πούτσα του στο στόμα μου. Έκανα ότι και οι γκόμενες στις ταινίες και δεν μπορούσα να πιστέψω ότι μου άρεσε. Στην συνέχεια την έβγαλε, ήρθε πίσω μου, κατέβασε το κολλάν, μου έσκισε το στρίνγκ και μου την έχωσε. Ήταν η πρώτη φορά που τον έτρωγα. Πόναγα πολύ αλλά όσο φώναζα εγώ τόσο με κάρφωνε αυτός. Όταν έχυνε στο πρόσωπό μου μπήκε στο σπίτι η μαμά μου.

Ο πατέρας μου της είπε πως όταν ήρθε με βρήκε έτσι και του ζήτησα να με γαμήσει. Μετά της είπε ότι ως μάνα μου που είναι πρέπει να με τιμωρήσει. Εκείνη συμφώνησε και μου ζήτησε να πάω στο δωμάτιο και να φέρω μία ζωστήρα. Πήγα τρέχοντας την έφερα. Της την έδωσα και μου ζήτησε να κάτσω στα τέσσερα. Υπάκουσα κατευθείαν και η μαμά μου άρχισε να με κτυπάει στο κωλαράκι μου. Τα χτυπήματα ήταν χαλαρά αλλά όταν ο πατέρας μου της φώναξε να με βαρέσει πιο δυνατά μου το έκανε κατακόκκινο. Μου είπε να γυρίσω και με βάραγε στα μπούτια. Αναπάντεχα μου άρεσε πολύ και όταν με βάρεσε και στην πούτσα καύλωσα. Η μαμά μου το κατάλαβε, μου τον έπαιξε, έπιασε στα χέρια της τα χύσια μου και με έβαλε να τα γλείψω. Αμέσως μετά ο πατέρας μου γάμησε την μάνα μου και μετά πάλι εμένα.

Την άλλη μέρα η μαμά μου πήρε ένα μαστίγιο. Νιώθω μεγάλη ηδονή όταν με μαστιγώνει και το κάνουμε κάθε μέρα. Πήρε και ένα στραπόν για όταν λείπει ο μπαμπάς μου.

(Copyright protected OW ref: 54857)