Ωραία έκπληξη (Αμφισεξουαλική)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας κανονίζει μια παρτούζα όπου θα διαπιστώσει ότι ένα άτομο που συμμετέχει είναι… συγγενής του!

Η ιστορία:

Γεια σας φίλοι μου. Έχω διαβάσει όλες τις ιστορίες και ήρθε η ώρα να σας πω και την δική μου και πιστέψτε με, είναι αληθινή. Το όνομα μου είναι Πάνος και είμαι 25 ετών και αρκετά ευπαρουσίαστος. Με τον φίλο μου τον Νίκο πηγαίνουμε σε ένα γυμναστήριο και εκεί γνωρίσαμε την Έλενα, μια πενηντάρα, ξανθιά χωρισμένη και πολύ προκλητική γυναίκα με φοβερό σώμα και απίθανες βυζάρες και πότε εγώ και πότε ο Νίκος την γαμούσαμε χωρίς να έχουμε πρόβλημα μεταξύ μας.

Μετά από μήνες μου είπε ο Νίκος ότι η Έλενα θέλει να βγούμε έξω για ποτό και θα φέρει μια φίλη της, ίδια ηλικία, όμως αυτή ήταν παντρεμένη και θα έπρεπε να είμαστε διακριτικοί. Δώσαμε ραντεβού σε ένα απόμερο μπαράκι και θα τις βρίσκαμε εκεί αλλά μόλις μπήκαμε στο μαγαζί και τις πλησιάσαμε, τι να δω; Την Έλενα μαζί με την θεία μου την Όλγα, γυναίκα του αδερφού της μάνας μου.

Η θεία Όλγα είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα με ωραίο κώλο και πολύ μεγάλα βυζιά. Πάντα την θαύμαζα αλλά δεν είχε δείξει ότι κεράτωνε τον θείο μου. Μόλις με είδε τα έχασε. Μας γνώρισε η Έλενα και κάναμε σαν να μη γνωριζόμασταν. Ο Νίκος δεν την ήξερε και μου λέει κρυφά:

-    «Καλή μουνάρα η Όλγα!»

Κάποια στιγμή και ενώ μείναμε μόνοι, μου είπε ότι θα έβρισκε μια δικαιολογία για να φύγει αλλά η Έλενα δεν την άφησε κι εγώ της λέω κρυφά:

-    «Ας περάσουμε καλά σήμερα και δεν θα το μάθει κανένας».

Πήγαμε στο σπίτι της Έλενας και βάλαμε από ένα ποτό. Η θεία Όλγα καθόταν μόνη στην πολυθρόνα και για να φύγει η αμηχανία, πήγα από πάνω της και άρχισα να ξεκουμπώνω το πουκάμισο που φορούσε και άρχισα να την φιλάω με πάθος. Έβγαλα το παντελόνι και το μποξεράκι και έβαλα τον πούτσο μου στο στόμα της. Τέτοιο τσιμπούκι πρώτη φορά μου έκαναν. Αφού έχυσα και τα κατάπιε όλα, μετά άρχισα να της κάνω γλειφομούνι στο ξυρισμένο μουνάκι της. Τα υγρά της τρέχανε απίστευτα.

Σηκώθηκα και έβαλα την ψωλή μου στο μουνί της και την γαμούσα πισωκολλητά με μανία. Το ίδιο κάνανε και η Έλενα με τον Νίκο. Κάποια στιγμή ήρθε ο Νίκος και μου λέει να αλλάξουμε γυναίκες. Όσο γαμούσε ο Νίκος την θεία μου, τα μάτια μου ήταν καρφωμένα επάνω της στο πως βογκούσε. Μετά από πολλά γαμήσια η θεία Όλγα ήθελε να φύγει γιατί την περίμενε ο θείος για μη δώσει στόχο. Από τότε βρισκόμαστε στο σπίτι της Έλενας και γαμιόμαστε χωρίς να ξέρουν οι άλλοι πως είμαστε συγγενείς.

(Copyright protected OW ref: 54724)