Η κωλάρα του ξάδελφου (GAY)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Τελικά δεν είναι να αφήνεις δυο άντρες να κοιμηθούν μόνοι τους.. το ξέσκισμα θα πάει σύννεφο!

Η ιστορία:

Καλησπέρα. Θα σας πω μια ιστορία πραγματική. Πριν από είκοσι περίπου χρόνια, ήμουν διακοπές σε ένα νησί μαζί με τον ξάδελφο μου τον Νίκο, γεροδεμένος με καστανά μαλλιά και ωραίο σώμα. Ένα βράδυ είχαμε πάει για clubbing. Λίγο το ποτό, λίγο τα γκομενάκια που χόρευαν τρελά παντού, άρχισα να έχω τρελές καύλες. Ο ξάδελφος, ας τον πούμε Νίκο, μου είπε ότι ήθελε να φύγουμε, και έτσι έγινε.

Βγήκαμε από το μαγαζί και πήραμε το δρόμο για το δωμάτιο. Στο δρόμο η κουβέντα ήρθε για γαμήσια και ξεσκίσματα. Η πούτσα μου έγινε κατάρτι αλλά και ο ξάδελφος δεν πήγαινε πίσω. Φτάσαμε στο δωμάτιο και ξεκινήσαμε να βγάζουμε τα ρούχα μας. Πρόσεξα ότι ο Νίκος με κοίταζε κάπως επίμονα. Ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό να κάνω κάτι με το ίδιο φύλο, και απλά προσπέρασα αυτό που έβλεπα και προσπάθησα να γυρίσω την κουβέντα σε άλλο θέμα.

Έκλεισα το φως, τον καληνύχτισα και ξάπλωσα στο κρεβάτι μου. Οι καύλες μου ήταν πολλές και προσπάθησα να τον παίξω λίγο να ξεθυμάνω. Με είχε συνεπάρει ο ήχος από το δίπλα δωμάτιο που ο τύπος γαμούσε με μανία μια γκόμενα. Όπως είχα αφεθεί στην καύλα μου, αισθάνομαι ένα χέρι να μου πιάνει το καυλί. Σάστισα προς στιγμή αλλά μια ψιθυριστή φωνή του Νίκου μου λέει:

-    «Άστο να το κάνω εγώ και θα δεις, θα σου αρέσει…»

Προς στιγμή πήγα να τον βρίσω αλλά μόλις έβαλε τον πούτσο μου στο στόμα του μου κόπηκαν όλα. Τέτοιο τσιμπούκι πρώτη φορά μου έπαιρναν. Μετά από κανένα τέταρτο απίστευτο τσιμπούκι, ανέβηκε προς το κεφάλι μου και άρχισε να τρίβει το καυλί του με το δικό μου που ήταν το ίδιο καυλωμένο. Το στόμα του ήρθε στο αφτί μου και μου ψιθύρισε:

-    «Έλα να γαμήσεις».

Στήθηκε στα τέσσερα και χωρίς πολύ κόπο μπήκα μέσα στην καυτή του κωλοτρυπίδα. Ήταν σούπερ! Βλέπετε κάποιος την είχε ανοίξει για τα καλά. Τον γαμούσα πάνω από σαράντα πέντε λεπτά. Βγήκα και τον έχυσα στο στόμα όπως μου πρόσταξε. Αυτός είχε χύσει τουλάχιστον δυο φορές

Τα γαμήσια συνεχίστηκαν και τις επόμενες μέρες για τα οποία θα σας πω κάποια άλλη φορά.

(Copyright protected OW ref: 54594)