Προκαλώντας τον θείο (GAY)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Θείος και ανιψιός βρίσκονται μόνοι στο εξοχικό και δε θα διστάσουν να τη βρουν μεταξύ τους…

Η ιστορία:

Είμαι ο Βασίλης και είμαι 21 χρονών, αρκετά εμφανίσιμος. Από μικρός λοιπόν είχα καταλάβει ότι μου αρέσουν τα αγόρια περισσότερο από τα κορίτσια και ιδιαίτερα ένα αγόρι από την οικογένεια μου και για την ακρίβεια ένας άνδρας. Αυτός είναι ο θείος μου. Ένας άνδρας 50 χρονών, με σώμα δεν υπερβάλλω καθόλου 35 χρονών κολυμβητή.

Το καλοκαίρι που πέρασε με βρήκε στη δουλειά και διακοπές μερικών ημερών. Ο θείος λοιπόν κάπου στα τέλη του Σεπτέμβρη αποφασίζει να πάει στο εξοχικό του η θεία και ο ξάδελφος μου δεν θα ακολουθούσαν οπότε με ρωτάει αν θέλω να περάσω μερικές μέρες πριν ξεκινήσει η σχολή μου μαζί του στο εξοχικό.

Λόγω της καύλας που είχα μαζί του δεν το σκέφτηκα πολύ και είπα αμέσως ναι. Εκεί θα καθόμασταν τέσσερις μέρες. Κάθε βράδυ κοιμόμασταν σχεδόν σε απέναντι κρεβατοκάμαρες. Πριν κοιμηθούμε όμως βλέπαμε τηλεόραση στο δωμάτιο μου. Εγώ κάθε βράδυ στο κρεβάτι δίπλα του ήμουν με ένα μαύρο κολλητό σλιπ. Σκοπός μου ήταν να τον καυλώσω με την πάρτι μου ώσπου να μου την πέσει από μόνος του. Ήταν βράδυ 1ης Οκτωβρίου εγώ στο κρεβάτι μου με ένα μποξεράκι αυτή τη φορά αυτός δίπλα μου κι εγώ είχα αρχίσει να χαϊδεύομαι έντονα ώσπου σε κάποια φάση γυρίζει κατακόκκινος και μου λέει:

-    «Χαϊδεύεις το πουλάκι σου;»

-    «Ναι».

-    «Γιατί;»

-    «Έχω καύλες» είπα κατακόκκινος και με τρεμάμενη φωνή.

-    «Σώπα ρε. Πως και δεν έχεις καμιά γκόμενα να ξεκαυλώνεις;»

-    «Δεν έχει γίνει κάτι με κοπέλα μέχρι τώρα.. έφαγα και πολύ ψάρι και εκείνη την ημέρα οπότε δεν θέλει και πολύ…» του είπα.

-    «Έλα ρε, τι λες;» είπε χαϊδεύοντας την ψωλή του. «Θες κάτι Βασίλη;» μου λέει με πονηρό ύφος.

-    «Ναι, να την παίξω» του λέω .

-    «Ε, βγάλτη και παίχτην» μου λέει.

-    «Όχι μόνος. Αν θες βγάλτη κι εσύ να το κάνουμε μαζί» λέω.

Πριν προλάβω να πω άλλη κουβέντα την πετάει έξω και μου κάνει νόημα να του κάνω τσιμπούκι. Εγώ του τον άρπαξα, ξεβρακώθηκα και άρχισα να του γλείφω σε όλο το μήκος (13 εκατοστά με αρκετό πάχος). Μετά από δυο λεπτά ακούω να μου λέει ψιθυριστά:

-    «Πάρ’ τα μωρή!»

Έχυσε στο στόμα μου. Όχι ότι ήταν πηχτό, κάτι σαν νερό ήταν αλλά το κακό είναι ότι τελείωσε αμέσως.

Αυτά. Φιλιά σε όλους. Είναι real παιδιά απλά ο λόγος μου είναι κάπως ανέκφραστος.
(Copyright protected OW ref: 54519)